Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POJAČANJE

Od sutra u Beogradu više Bus Plus kontrolora, ali i više autobusa!

Autor: Tanjug | 31.08.2014 - 15:16:00h | Komentara: 0

Na ulicama Beograda sutra, u jutarnjem špicu, naći će se više od 1.300 vozila javnog gradskog prevoza, dok će u popodnevnim satima biti uključeno još vozila, najavio je vršilac dužnosti direktora Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Željo Milković.

BusPlus

Foto: Nebojša Marković

"Podsećam da je od sutra obavezna validacija karata, i apelujem na građane da očitavaju svoje karte. Takođe, od sutra će biti i povećan broj kontrolora u prevozu, među njima će biti i oko 200 radnika GSP-a, koji će prevashodno imati informativno-edukativnu ulogu. Takođe se kontrola neće odnositi samo na građane već i na vozače, kao i na sve ostale zaposlene u GSP-u", ukazao je Milković, gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink.


On je dodao da su njegovi prethodnici pravili dosta prospusta i da je sada treba očekivati duži period konsolidacije gradskog prevoza, ali da plan postoji i da je ostvariv.

"Prve mere su donele značajne uštede. Uspeli smo da vratimo oko 100 miliona dinara starih zaduženja, ali i da ostvarimo više od 180 miliona dinara, potpisivanjem novih ugovora za prevoz", rekao je Milković.

Kako je saopštila Služba za informisanje grada Beograda, Milković je dodao da su vozila GSP spremna za novi, zimski red vožnje.

On je podsetio da će sutra, od 12 do 14 sati, na Trgu republike organizovati akcija za učenike Beograda, koje to preduzeće tradicionalno priredjuje povodom početka nove školske godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP