Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VREME JE ZA SUPER ODMOR

Odaberite destinaciju za leto po svojoj meri!

Autor: E.A. | 26.05.2013 - 08:28:00h | Komentara: 0

Pakovanje i spremanje za put nekima, ne predstavlja nikakav problem u poređenju sa letnjom groznicom koja polako počinje da trese putnike koji još uvek nisu odabrali lokaciju na kojoj će ove godine provesti svoj dugoočekivani letnji odmor.

Superodmor Egipat

Egipat | Foto: Superodmor

Kao i svih godina do sada ponuda turističkih agencija je velika, a u tom pravom “moru” informacija treba odabrati željenu destinaciju sa uslugom i komforom, po pristupačnoj ceni.

Ukoliko se još uvek niste odlučili za destinaciju, na kojoj biste želeli da provedete nezaboravan, a pre svega ugodan odmor po meri džepa, a voleli biste da saznate još po nešto o mestima koje niste do sada posetili, sve bitne informacije o izletima, samom letovalištu, atrakcijama, najbližim lokalitetima koje bi valjalo obići, na portalu “SuperOdmor” možete naći sve na jednom mestu.

Hrvatska

Hrvatska | Foto: Superodmor

Samo jednim klikom miša, iz fotelje možete proputovati i upoznati turističku ponudu najboljih letovališta, a na osnovu redovno ažuriranih informacija i fotografija možete doneti pravu odluku i rešiti najvažnije pitanje “gde letovati ove godine” .

Turisti koji se još nisu odlučili za destinaciju, a žele da uplate aranžman, na portalu SuperOdmor.rs  koji objedinjuje ponude 50 turističkih agencija, mogu da uporede cene, pogledaju specijalne ponude bez obilaženja agencija.

Bugarska

Bugarska | Foto: Superodmor

Preko portala se može poslati upit turističkoj agenciji radi detaljnijeg informisanja o samom putovanju i usluzi, načinu plaćanja i slično.

Za sve one koji žele da upoznaju nove, još neistražene destinacije na portalu se nalazi i magazin sa putopisima koji opisuju egzotične lokacije i prenosi duh života i običaja na njima.

Grčka

Grčka | Foto: Superodmor

Portal sadrži i savete koji su neophodni turistima, da bi se bolje snašli i upoznali sa zemljom u koju žele da putuju.

Sakupljački užitak

Sakupljački užitak | Foto: Superodmor

Vaše je samo da spakujte kupaći kostim, papuče, možda koju knjigu, loptu ili frizbi, a za sve ostalo, vezano za putovanje možete naći na portalu “SuperOdmor” .


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP