Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDAL NA VENČANJU U APATINU

Odbegli mladoženja zbrisao zbog bivše!

Autor: J. J. | 02.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Svakog čuda tri dana dosta, ali Apatinci i dalje ne mogu da se načude skandalu koji je priredio njihov sugrađanin Veselin Lovrić (35) kada je u subotu pobegao sa sopstvenog venčanja. Tako se i juče po Apatinu pričalo o motivima za ovakav postupak nesuđenog mladoženje.

Mladini  roditelji  spremaju  tužbu

Mladini roditelji spremaju tužbu | Foto: Profimedia

Kažu stara ljubav zaborava nema, a to je očigledno u poslednjem trenutku shvatio i ovaj mladoženja u pokušaju, bar ako je verovati komentarima njegovih poznanika.


- On je imao dugu vezu sa devojkom iz Sombora koju je mnogo voleo. Ipak, kao u svakoj vezi imali su problema, pa su raskinuli negde oko Nove godine. Već u januaru je počeo da se zabavlja sa novom devojkom koja je nedugo zatim zatrudnela, a pod pritiskom njihovih roditelja zakazali su venčanje, mada on nikada nije bio za to - priča mladoženjin poznanik koji nije bio na svadbi, ali je dobro upoznat sa celim slučajem.

- Mladenci su se nakon fotografisanja uputili ka restoranu u kome se održavalo venčanje i mladoženja je zatražio da stanu kod nekog kioska kako bi kupio cigarete. Potom je isterao brata iz automobila i odvezao se u nepoznatom pravcu. Čuo sam da je otišao kod bivše devojke u Sombor i da je tamo doneo odluku da se ne ženi. Tek je oko pola devet uveče došao u restoran i na mikrofon objavio da venčanja neće biti i potom otišao bez objašnjenja - navodi naš sagovornik.

Oni koji su bili na venčanju kažu da su u restoranu proveli više od pet sati i da nisu imali pojma šta se dešava. Mladenaca nije bilo, ali su se najviše zabrinuli kada je matičarka koja je trebalo da ih venča morala da ode na sledeće zakazano venčanje. Nedugo zatim u salu je ušao sam mladoženja i saopštio svoju odluku.

U porodici nesuđenog mladoženje juče nisu bili voljni da komentarišu postupak svog sina.
- Čitava zemlja grca u problemima, a vas zanima moj sin. Pa, kako vas nije sramota da me pitate ovako nešto kada i sami pretpostavljate koliko smo povređeni. Čime se vi bavite - rekao nam je ukratko mladoženjin otac Dušan pre nego što je spustio slušalicu. Do nesrećne mlade juče nismo uspeli da dođemo, ali saznajemo da njena porodica namerava da tuži nesuđenog zeta zbog troškova svadbe.
Poslednji komentari
  • sumadinka Vreme: 02.07.2014 08:54h

    Sreća se ne gradi na nesrećiostavljene zene, a ova druga po svoj prilici je htela da ga uhvati na trudnoću, bolje sto je ovako uradio jel ceo zivot bi se kajao i od tog braka ne bi bilo nista.

  • Mizzy Vreme: 02.07.2014 10:20h

    A zašto su svatovi sedeli do pola devet uveče u restoranu?!

  • RUZICA Vreme: 02.07.2014 13:38h

    Pa u pravu su njegovu roditelji : cela zemlja pred bankrotom, a mi citamo o propaloj svadbi.

  • isto tako Vreme: 02.07.2014 14:28h

    nije mi dobro kad sam procitala..... meni se isto tako dogodilo, da me ostavi posle duge veze, nadje nju, ona ostane trudna nakon 2 meseca, ali on nju nije ostavio.... razisli su se posle, pa se pomirili, ja se udala.... ufff, strasno je to.....

  • Somborka Vreme: 02.07.2014 15:45h

    Kako god, ovo nije za komentarisanje, niko od nas nezna šta ga čeka u životu. Mada nije morao to da priredi roditeljima i devojci. Mogao je izdržati taj dan pa se posle razvesti, Ovako je napravio pakao od života i obema devojkama a i roditeljima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP