Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HALA SPORTOVA U VARVARINU

Odbornici odlučuju o sudbini direktora nasilnika!

Autor: S. M. | 24.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

O sudbini Gorana Đorđevića, direktora Hale sportova u Varvarinu, koji je u utorak uveče fizički napao čistačicu Branku Stojanović, odlučiće Upravni odbor ustanove i odbornici lokalne skupštine.

Goran Đorđević

Goran Đorđević | Foto: S. Milenković

- Verovatno ćemo povodom incidenta održati sednicu skupštine i tu će biti odlučeno kakve će konkretne mere biti preduzete. Zatražićemo izjave aktera događaja, a već je počeo i postupak u policiji. Postoji video-snimak gde se vidi da Đorđević nije tukao radnicu, već ju je samo odgurnuo. Bio je iznerviran, ali ga to ne opravdava - objašnjava Zoran Milenković, predsednik Opštine Varvarin.
Milenković kaže da je on bio na proslavi i da je video prljavštinu i blato u toaletu.
- I ranije sam primećivao da, kada imamo proslave, ona ne radi kvalitetno, ali to nije opravdanje za postupak direktora - dodaje on.

Pije lekove:  Branka  Stojanović

Pije lekove: Branka Stojanović | Foto: S. Milenković

 
Branka Stojanović je u petak bila kod lekara kako bi snimila uvo u kojem odranije ima implant, a u koje ju je udario direktor Đorđević.
- Na bolovanju sam, a iz firme me niko nije zvao. Pijem lekove koje mi je prepisao psihijatar i malo sam se smirila. Tek sada mogu da vratim film i sagledam šta se sve desilo. Moj sin je angažovao advokate i videćemo kako će se sve ovo dalje razvijati - kazala nam je u telefonskom razgovoru Branka.

Branku, čistačicu u varvarinskoj hali sportova, direktor Goran Đorđević je fizički napao u utorak uveče, oko 19.50. Radnica tvrdi da ju je udario u levu stranu lica i prosuo joj kafu po grudima. Đorđević priznaje da je povukao za rukav prsluka, ali tvrdi da je nije udario.
Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 24.01.2015 20:29h

    Mislim da je predsednik opštine veoma savesno pristupio. Ne želeći da opravdavam postupak direktora sve i da je samo dotakao a nekmoli odgurnuo radnicu, jasno je da je čistačica toga dana veoma nesavesno radila svoj posao i da ju je on (i nezavisno da li je bilo tog kontakta, odgurivanja) u više navrata opominjao da savesnije obavlja svoj posao. Očigledno je, dakle, da je svoje nezadovoljstvo prema njoj usmerio zbog toga što je njen rad kao direktor smatrao lošim, odnosno nesavesnim.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP