Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STRAŠNO

Odgovor poplavljenima: Onako kako ste glasali za DS, tako sada sami ispumpavajte vodu!

Autor: blic.rs | 07.02.2015 - 14:41:00h | Komentara: 7

Dvorišta, podrumi i njive desetak domaćinstava u leskovačkom selu Gornje Trnjane dvadesetak dana su pod vodom, a poplavljeni tvrde da se iza nemarnosti kriju politički motivi.

Stanovnici mahale pod vodom na ulazu u selo kažu da su uzrok njihovih nevolja atmosferske padavine i podvodne vode, koje nemaju gde da otiču zbog začepljenih odvodnih kanala.

U poplavljenoj mahali izlile su se i septičke jame, pa je i voda iz bunara neupotrebljiva

U poplavljenoj mahali izlile su se i septičke jame, pa je i voda iz bunara neupotrebljiva | Foto: M. Ivanović

„Predstavnici Saveta za bezbednost grada Leskovca su izašli na teren pre desetak dana i više se nisu pojavili. Zatražili smo urgeniciju od predsednka Saveta mesne zajednice, ali on nam je rekao da se snalizimo kako znamo i umemo, onako kako smo glasali za DS, a ne za SNS, tako sada sami da ispumpavamo vodu“, požalio se danas Nenad Stojiljković u prisustvu starešine sela Ljubiše Sokolovića.

Gornje Trnjane pod vodom

Gornje Trnjane pod vodom | Foto: M. Ivanović

Sokolović nije hteo da odgovora na te optužbe, a u Gradskom odboru DS u Leskovcu najavljuju krivičnu prijavu.
„Ukoliko je to istina, podnećemo krivičnu prijavu protiv te osobe za političku diskrimaniciju“, kaže Saša Stojanović, poverinik DS.
Dejan Cakić, član Gradskog veća zadužen za vanredne situacije, ograđuje se od „seoskih tračeva“.
„U toku dana poslaćemo mašine da prodube i prokrče kanal, koji su sami meštani napunili otpadom, a u lokalnoj samoupravi se ljudi ne dele po partijskoj pripadnosti i neću da komentarišem takve apsurdne seoske tračeve“, kaže Cakić.
U poplavljenoj mahali izlile su se i septičke jame, pa je i voda iz bunara neupotrebljiva. Jezera u svojim dvorištima, koja zaudaraju od smrada, Trnjančani prelaze preko improvizanih skela.
„Praktično smo zarobljeni u svojim kućama. Dve unikice iznosimo iz kuće na rukama da bi mogle da odu u školu. Neshvatljivo je da 20 dana niko ništa ne preduzima, kao da ne pstojimo“, jada se Milivoje Stanković.
Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 07.02.2015 18:43h

    Pa majstore, uzmes pa malo ocistris kanal ispred svoje kuce. Za to si ti odgovoran i sto ti je dvoriste poplavljeno, jer si lenj i mrzi te ispred svoje uce da cistis. Sve ce to dgugi umesto mene, brigo moja preji na drugoga, a ja cu celu godinu da plandujem. Tako je bilo i u Obrenovcu, zbog nemara samih grasjana. Po paroli, boli me dupe, sve treba drzava.

  • novembar Vreme: 07.02.2015 19:54h

    Koji su to monstrumi da tako kazu,pa tu su i mala decica zar ste i protiv njih,Joj neotesani SNS tj radikali. Odmah smena ko je to rekao.

  • sima Vreme: 07.02.2015 21:10h

    Fasizam na delu!

  • Teodora Vreme: 08.02.2015 00:39h

    Banda na vlasti! Kada se tome dodaju činjenice da su i neobrazovani, nesposobni, bahati, primitivni, nevaspitani, osvetoljubivi...da opstaju zahvaljujući pogubnoj gebelsovskoj propagandi, jasno je da neće otići mirno, demokratski. Naprotiv, preobučeni radikali će izazvati bratoubilački građanski reat samo da bi pokušali da opstanu. Živi bili pa videli. kako su upropastili Srbistan za ove tri godine, kako ga iz sata u sat uništavaju, tako će ga i dokrajčiti

  • kostadin Vreme: 08.02.2015 08:28h

    Uvek se kriju iza dece , starih i bolesnih. Ribokradice, lovokradice, šumokradice, peskokradice, šljunkokradice itd . priroda kažnjava sirotinju koja je ne poštuje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP