Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RASPRAVA O 106 AMANDMANA

Odložen početak sednice zbog nedolaska Antića!

Autor: Beta | 28.12.2014 - 09:31:00h | Komentara: 0

Predsednica parlamenta Maja Gojković odložila je početak sednice Skupštine Srbije, jer niko od predstavnika vlade nije došao na raspravu o 106 amandmanima koji su podneti na više zakona, medju kojima je i Predlog zakona o energetici.

Rijaliti  u Skupštini

Foto: Oliver Bunić

Sednica je bila zakazana za 9.00, ali je Maja Gojković odmah po početku sednice odredila pauzu od 15 minuta, kako bi utvrdila gde se nalazi ministar energetike Aleksandar Antić.
"Nismo dobili nikakvo obaveštenje i ja ne mogu da vodim sednicu jer nema nikoga iz vlade. Odredjujem pauzu kako bi utvrdili gde se nalazi ministar Antić", rekla je predsednica parlamenta.
Skupština Srbije danas će nastaviti sednicu na kojoj će razmatrati amandmane na Predlog zakona o energetici kojim se uvodi potpuna primena Trećeg energetskog paketa EU i obezbedjuje veća zaštita kupaca električne energije.
Poslanici će razmatrati amandmane na Predlog izmena i dopuna Zakona o
planiranju i izgradnji, kako bi se ispravili propusti u vezi sa odredbom koja se odnosi na doprinos za uredjenje gradjevinskog zemljišta.
Razmatraće se i pojedinosti predloženih izmena Zakona o posebnim uslovima za upis prava svojine na objektima izgradjenim bez gradjevinske dozvole kojima je, pored ostalog, predvidjeno da se objekti za koji je pokrenut postupak za upis prava svojine, neće rušiti do pravosnažnog okončanja postupka za upis prava svojine.
Na dnevnom redu sednice su i Predlog zakona o potvrdjivanju okvirnog sporazuma Srbije i Evropske komisije o pravilima za korišćenje finansijske pomoći EU iz pretpristupnih fondova (IPA II) i Predlog izmena i dopuna Zakon o matičnim knjigama.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP