Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

1,6 MILIONA EVRA DOBIJA INSTITUT ZA MAJKU I DETE

Ognjanovići prelomili: Tijanin novac poklanjaju bolnici!

Autor: Blic | 25.12.2013 - 22:30:00h | Komentara: 9

Roditelji male Tijane Ognjanović, koja je preminula u Hjustonu ne dočekavši transplantaciju srca, pokloniće 1,6 miliona evra, koliko je ostalo od novca prikupljenog za njeno lečenje, daće Institutu za majku i dete na Novom Beogradu, otkriva "Blic" ekskluzivno u sutrašnjem štampanom izdanju.

Čekaju ostavinsku  raspravu: Ognjanovići

| Foto: Aleksandar Stanković

Kako je "Blic" ranije otkrio, medijski napisi da su Ognjanovići "počistili" sav novac sa računa u banci bile su potpuno neistiniti. Naime, 2.580.000 evra su građani i
Naime, 2.580.000 evra su građani i firme u Srbiji i regionu prikupili za lečenje male Tijane. Od toga, 1.100.000 dolara plaćeno je lečenje u Hjustonu, 87.000 evra plaćene su avionske karte i specijalni prevoz do Hjustona, a 1.600.000 dinara plaćeno je za Tijaninu sahranu. Na dva računa, koji su se vodili na ime Tijane i njene majke Jelene, ostalo je netaknuto ukupno 1,6 miliona evra.
Poslednji komentari
  • Alo! Vreme: 26.12.2013 00:16h

    Da neće Institut od tih para da se osposobi za transplantacije? Kakva lakrdija.

  • Trully Vreme: 26.12.2013 00:44h

    Tako i treba i to je jedino ispravno. Mnoga dečica će biti spašena i izlečena, a doznačeni novac bi trebalo da se knjiži kao fond "Uspomena na Tijanu Ognjanović", prerano preminulog malog andjela... Razni privatni humanitarni fondovi koje bi osnivali pojedinci, bi uvek bili pod senkom sumnje, tako da je ovoj renomiranoj ustanovi, Institutu za majku i dete, novčana donacija prava i potrebna pomoć. Ispravno odlučeno.

  • milunher Vreme: 26.12.2013 06:35h

    Kao i obicno - kod nas u Srbiji sve nedoreceno kad je novac u pitanju,pa tako i sada.Vi novinari ste nesto zapoceli a onda stali na pola puta,zasto??? Pitanja : Zasto je placeno bolnici 1.100.000 evra,kada operacija nije ni zapoceta? Princeza Katarina je u dogovoru sa bolnicom ,spustila cenu operacije na 750.ooo evra? Mala Tijana i roditelji bili su smesteni u hotel u blizini bolnice,na preglede je isla u bolnicu ali se vracala u hotel??? Kakva je to sahrana od 1.600.000 dinara??? Zasto je sahrana placana od para skupljenim za pomoc i zivot ??? Zasto je ostatak novca poklonjen Institutu za majku i dete u Beogradu ??? A ima i te kako mnogo jos pitanja koja bi vi novinari trebalo da potegnete - ali necete -a zasto to je glavno pitanje ???

  • Boni i Klajd Vreme: 26.12.2013 07:10h

    Svi koji ste optuživali lažno i brukali porodicu Ognjenović bi trebali da odgovarate pred sudom. Pored njihove boli još više ste otvorili ranu i naneli im bol. Stidite se! Znam da ovaj komentar nećete pustiti ali vi ste dno dna.

  • Mia Vreme: 26.12.2013 10:10h

    Drago mi je da je odluka konačno pala. Nisam očekivala da će to biti bolnica niti bilo koja državna ustanova s obzirom koliko dece čeka na hitno lečenje i na humanost svih onih koji su nesebično uplaćivali na račun male Tijane.Nisu ČULI očajne vapaje Unine majke, nisu spremni da čuju vapaje svih nesrećnih majki...ha, može im se. NOVAC JE NJIHOV. Mogu kakao hoće. Ono što me interesuje je: koliko su se oni ugradili u poklanjane novca dečijoj bolnici. Znate i sami koliko je novca strpano u džepove za koje-kakve nameštene tendere, za vakcinu protiv svinjskog gripa... za sve znano i neznano. I koliko će tendera biti namešteno za nabavku aparata, opreme i za sve šta-ja -znam-već-kako-se-to -zove kad ti padne novac s neba.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP