Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠOKANTNO!

Olbrajt: Odvratni Srbi,
marš napolje! (VIDEO)

Autor: N.G. | 01.11.2012 - 09:17:00h | Komentara: 10

„Odvratni Srbi, napolje!“, vikala je bivša američka državna sekretarka na ljude koji su došli da sabotiraju promociju njene knjige „Praška zima: Lična priča o ratu i sećanju“ u praškoj knjižari „Luksor“.

Medlin Olbrajt

Šokirala prisutne uvredama Srba! - Medlin Olbrajt | Foto: AP

Nakon što je reditelj Vaclav Dvoržak, iz „Udruženja prijatelja Srba sa Kosova“, podmetnuo Olbrajtovoj na potpis plakat „Oteto Kosovo“, situacija je počela da izmiče kontroli.
Demonstranti su provocirali Olbrajtovu nazivajući je „krvava baba“ i rečima „etničko čišćenje, to je vaše delo“, a njena reakcija je bila izuzetno burna!
Vremešna bivša zvaničnica je vikala, a nekoliko ljudi oko Olbrajtove je počelo da sklanja demonstrante, a sam Dvoržak se našao u šoku.

Medlin Olbrajt

Temperamentna bakica - Medlin Olbrajt | Foto: AP

Dokumentarac "Oteto Kosovo"

Dvoržak je režirao dokumentarnu emisiju "Oteto Kosovo" koju je 2008. snimila i emitovala jedna češka državna televizija". Ona prikazuje istorijat Kosova i Metohije od propasti Otomanske imperije do današnjih dana, a fokusira se na skorija dešavanja i odnos svetskih sila prema pitanju K i M.

- Iznenadila me je. Mi smo učtivo prišli da joj damo film koji smo snimili na Kosovu, bez obzira što se on tiče "otetog Kosova", poklonjenog narkomafiji uz pomoć NATO bombardovanja i agresije, kao i kompanije IPKO koja je Olbrajtovoj omogućila da napuni svoje džepove - rekao je Dvoržak za sajt Parlamentnilisty.cz.
Prvi snimak koji je izazvao burne reakcije na internetu prikazuje Olbrajtovu kako zamalo potpisuje podmetnut plakat na kome je fotografija NATO bombardovanja, i nje kako se ljubi sa Hašimom Tačijem. Iako je taj video pokazao deo njenog ponašanja, tek ovaj snimak svedoči o bahatom ophođenju bivše šefice Stejt Departmenta.
Uverite se i sami!

 
Poslednji komentari
  • snezana Vreme: 01.11.2012 10:15h

    Odvratna baba!

  • radoslav Vreme: 01.11.2012 11:31h

    Klasična hijenska duša,vaspitana po vavilonskom talmudu.

  • mladen Vreme: 01.11.2012 11:35h

    E, sad lepo da je tuzimo na osnovu nacionalnog vredjanja! Odvratni su svi oni zajedno a ne ovaj napaceni narod, kome je svega dosta i koji samo sto nije pukao od muke!

  • Milisav Vreme: 01.11.2012 11:40h

    Kako to da nema nijednog adekvatnog komentara? Sto ne objavite udarnu vest da vam je glodur Medlin Olbrajt?

  • laki Vreme: 01.11.2012 13:38h

    šta očekivati od svetskog mešetara sada pljačka srbiju na kosovu po principu njenih predaka koji su i izazvali II svetski rat (doveli hitlera na vlast nakon što su opljačkali nemačku i upolašili se radnika a ona je vratila srbima bombama nakon što su je u zabrežju (kod beograda) čuvali da ne završi u logoru ko njeni sunarodnici a sad su izveli istu foru da opljačkaju svet a ne razmišljaju da će se stvoriti novi negde novi hitler pa opet u logore svetske lopove i njihovu bratiju po svetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP