Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA...

Olja Bećković: Šta su rekli? baš NIŠTA!

Autor: Ekipa Alo! | 07.04.2014 - 10:00:00h | Komentara: 2

Olja Bećković bila je mnogo raspoloženija pre, nego posle sinoćnjeg „Utiska nedelje“. Na pitanje da li joj je ovo najbolja emisija koju je vodila u karijeri, novinarka B92 je za „Alo!“ izjavila: „Nije najbolja! Možda jeste bila najgledanija, jer su oni atraktivni gosti, ali da je najbolja - nije. Pa, šta smo čuli od njih dvojice? Ništa!“

Olja Bećković

Olja Bećković / Foto: Mitar Mitrović

Dule: Imaš emocije kao i daska od klozetske šolje


„Alo!“ je došao do „insajderske informacije“ - šta se dešavalo u pauzama, tokom reklama. Konstantno su se svađali Vujošević i Čović. Čović se bunio kod Olje kako ga konstantno prekida reklamama. Vujošević je u jednom trenutku rekao Čoviću i ovo:

 

Vujošević i Čović

Kako je tekao duel: Kliknite za uvećanje grafike

Šminkanje
Oba gosta su se šminkala pred emisiju u studiju, ali minimalno. Šminkerka je za „Alo!“ prokomentarisala: “Bili su profi!“.

Ulice puste!
Život u Beogradu, u
periodu od 21 do
23 sata, kao da je
stao. Ulice u centru
grada bile su
puste.

Čova ćutao, Dule zadovoljan 


Pošto su se ugasile kamere, Čović nije želeo da daje izjave novinarima ispred studija, a Vujošević je  izjavio sledeće:


- Mislim da se ništa nije promenilo u našem odnosu i ova emisija neće ništa promeniti. Bar sam rekao ono zbog čega sam došao a to je da se čuje uživo
ono što mislim, jer ima mnogo cenzure u medijima.

Jako obezbeđenje: DVE „MARICE“ I JOŠ...

Vujošević i Čović

Jedan stigao taksijem, drugog dovezli džipom

Vujošević je prvi stigao na TV obračun (20.48 sati), dovežen je belim džipom. Čović se pojavio dva minuta kasnije (20.50 sati), izašao je iz taksija.

ČOVIĆ: Andrej Vučić pomaže!


Duško Vujošević je ukazao na prisustvo brata Aleksandra Vučića, Andreja, u UO KK Crvena zvezda. Na pitanje voditeljke zašto Vučić nije bio pre dve godine u UO kluba, nego sada, kada je njegov brat u vlasti, Čović je odgovorio:


- Andrej Vučić je zvezdaš i bivši košarkaš. Igrao je u raznim klubovima kod nas i u inostranstvu. Došao je da pomogne, s čistim namerama, a dobija samo da svako može da ga provlači kroz usta, da mu se smeje - kaže Čović.

Olja u „fići“


Nekoliko minuta pre Vujoševića i Čovića u studio je stigla Olja Bećković. Ona se, za razliku od gostiju, sama dovezla u svom crnom „fići“.

 

Nebojšina fascikla pet puta deblja od Duletove 

Partizanov trener se čitavo veče nije odvajao od ljubičaste fascikle, dok je Zvezdin predsednik odabrao zelenu boju fascikle. Primetili smo - Čovićeva fascikla je bila bar pet puta deblja!

Poslednji komentari
  • Ceca Vreme: 07.04.2014 14:47h

    Poenta cele priče je da obojica dobijaju pare iz budžeta i od "sponzora" ali je nijihov problem ko dobija više! I ne znam šta se primate na ovaj duel, ovo je najobičnije ruganje narodu i državi koja je zakazala!

  • DEDA Vreme: 07.04.2014 15:00h

    Auuuu, gledao sam sinoć i nisam mogao da verujem. Ljudi se frljaju tuđim novcem i pljuju jedan drugoga ti si dobio ovoliko, a ja ovoliko. Lova kaplje, a za porez se duguje. Sramota. Tu ima posla za UKP onoliko. Vučić hitno da najuri politiku iz sporta (relikte prošlosti) i proda oba sportska društva "Jugoslovenski Partizan" i Srpsku Zvezdu", a sponzorstva preusmeri na školovanje, zdravstvo i preduzetništvo. Smanjiće se na taj način i broj huligana i tajkuna i raznih drugih kriminalaca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP