Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MANIJAK

On je izbo mladiće na
Trgu Republike

Autor: E. A. | 05.01.2013 - 22:54:00h | Komentara: 18

Napadač sa Trga Republike, Marko Kostić (23) iz Ćićevca, koji je tokom novogodišnje noći nožem izbo sedmoricu mladića, odranije je poznat policiji, a na svom "Fejsbuk" profilu javno se deklarisao kao navijač Partizana.

Javno se deklarisao kao član

Javno se deklarisao kao član "Zabranjenih": Marko Kostić| Foto: Fejsbuk

Kostić je navijač Partizana i član navijačke grupe "Zabranjeni", a bio je i u ekipi koja je vređala i pretila Brankici Stanković.

Manijak, koji je na Trgu grlio pa nožem ubadao ljude, je na Fejsbuku samozvani "Ljubavni terapeut", a na njegovom profilu nalaze se brojne fotografije sa utakmica "Partizana", kao i slike na kojima nosi majicu Srpske radikalne stranke.

Profil napadača sa Trga

Profil napadača sa Trga | Foto: Fejsbuk

Napadač je od ranije poznat policiji, a za svoj krvavi pir na dočeku 2013. je rekao da je "u pitanju bio alkohol".

Poslednji komentari
  • Ahmad Nedzad Vreme: 05.01.2013 23:18h

    Ma dal nije mozda i 'ubio' Tatona, spalio dzamiju i krenuo da skida spomenik teroristima?

  • mirko Vreme: 05.01.2013 23:46h

    Ovaj treba na dozivotan kazneni radi, mali patriJotica, mali koljac, mali zabranjeni. Ne zna taj sta ce sa sobom, a kamoli ko je uopste Brankica Stankovic!!! i naravno nije mu bilo dosta izivljavanja, nego krenuo pijadurica, da nozem kolje neduzne ljude!! kukavica, treba ga dobro obraditi u zatvoru, a potom na dozivotan rad, da shvati smisao zivota, da je to raditi nesto, a ne unistavati, ubijati, drogirati se, pusiti, piti!! bravo za policiju

  • penzioner Vreme: 06.01.2013 00:48h

    Jeste, ovo nevinašce iz Ćićevca ubilo je Tatona, zapalilo sve džamije, pljunolo u lice svima koji su za Srbiju i demokratiju, ološe ovog kova treba zatvoriti bez suđenja na 40 godina, roditeljena 20 i sve one koji zatraže pravdu za ovog monstuma na minimum 10 godina.....smrt fašizmu, sloboda narodu.Dokle više a nas za nos vuku iskompleksirani debili, bolje da se bavio aktivno sportom, ne bi izgledao kao vreća sala,prava je nakaza, iskompleksirana.....on je ubica u pokušaju desetine ljudi,doživotna robija ....

  • Bzz Bzz Vreme: 06.01.2013 01:20h

    Dovoljan dokaz da psiholozi ne rade bas najbolje svoj posao,i da drzava ne daje ni 5 para na psihicku procenu svih nas...Nadam se da ce uzivati narednih 40 godina sa sebi slicnima,zatvoren i neamnestiran...A kod ovog isprdka od coveka,fizionomija ipak govori dosta toga....Kao i njegova 'interesovanja'.Zatvoriti ga,zauvek.

  • Petar XXL Vreme: 06.01.2013 01:53h

    Ovom debilu mora biti sudjeno posebno za svaku osobu od ovih sedam pokusaja ubistva. Tako ce izaci sa robije kad mu bude 80-ti rodjendan, ako prezivi. Ovakvi kreteni nemogu nikada biti prevaspitani. Ponekad je potrebno imati zakon o smrtnoj kazni. Evo najboljeg primera.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP