Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOVI BISER EPS-A

Opomenu „primila“ kapija!

Autor: B. Janačković | 25.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Nišlija Zvonimi Tošić, koji je nedavno dobio račun za podrumsko brojilo od 1,7 miliona dinara, doživeo je novu neprijatnost od EPS-a - opomenu pred utuženje zbog navodnog duga od 371 dinar! Da stvar bude urnebesnija, opomenu je, kako je navedeno na obrascu, „primila“ - kapija.

Šta je sledeće?: Tošić

Šta je sledeće?: Tošić | Foto: K. Kamenov

- Ja prosto ne mogu da verujem šta se dešava. Nemam nikakav dug, inače bi se to videlo na računima, ne bih mogao da ostvarim pravo na popust da imam neizmirene obaveze. Ostavili su nam ovu opomenu, koja je skandalozna.

Napisana je 13. januara, ali nam je dostavljena tek 22. januara, uz pretnju tužbom ako se ne plati za 15 dana, a najkasnije do 29. januara. Vrhunac je što je na obrascu navedeno da je opomenu „primila“ ni manje ni više nego - kapija. Pitam se da li će kapiju da tuže, kada je već primila opomenu - kaže Tošić. On smatra da je to nastavak maltretiranja građana od strane EPS-a i da bi konačno trebalo da se prestane sa ovakvim manirima.

Posle milionskog računa, stigla bizarna opomena za 371 dinar

Posle milionskog računa, stigla bizarna opomena za 371 dinar


- N znam da li je u pitanju osveta zbog publikovanja skandaloznog milionaskog računa koji smo dobili prethodno za podrumsko brojilo ili je njihov softver potpuno poludeo. Pitamo se samo šta li je sledeće - kaže Tošić.

U „Jugoistoku“ kažu da Tošić nema dugovanja prema „EPS snabdevanju“, ali da je u pitanju stari dug prema „Jugoistoku“, a šef pravne službe Snežana Micaković obrazlaže da je dozvoljeno da se opomena ostavi na kapiji ukoliko i posle drugog pokušaja ne uspeju da kupcu lično uruče opomenu.

Novi rekord - 24 miliona!


Nebojši Petkoviću iz Brzog Broda kod Niša stigao je račun za utrošenu električnu energiju od 24.449.109 dinara. Decembarski račun stigao je za sprat kuće na kojem niko ne stanuje. „Od kada je postavljeno novo brojilo, ono nema nikakvu potrošnju, a poslali mi da sam potrošio 1.999.996 kilovat-sati“, navodi Petković.

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 25.01.2014 08:44h

    Mislim da je sad svima jasno.ko koga *zagrebava* slasno. BEZOBRAZLUK.

  • Neša Vreme: 25.01.2014 10:11h

    Što bi rekao narod, udaraju kao bik u obalu. Pojma nemaju šta rade, bitno je samo da se otmu pare!

  • CIRINELA Vreme: 25.01.2014 11:13h

    Da priupitam nekog ko bi mogao da da savet obzirom da EPS tuži za sve i svašta i za par stotina dinara. Da li da tužim EPS za prevaru obzirom da mi za jun 2013-tu godinu nije isplatio obećani popust od 5% a ministarka se mesecima ne oglašava povodom toga. Mislim kad oni tuže za male iznose što mi nebi za naše male.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP