Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBRENOVAC ČEKA ODGOVORE

Opozicija traži sednicu o poplavama

Autor: M. K. | 27.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Poslanici DS-a i Nove stranke zatražili su juče od predsednice parlamenta Maje Gojković da sazove posebnu sednicu skupštine na kojoj bi se razgovaralo o poplavama koje su pogodile Srbiju i izveštaju Vlade tim povodom.

Obrenovac čeka odgovore

Obrenovac čeka odgovore | Foto: Vesna Lalić

Lider DS-a Dragan Đilas rekao je da ne želi unapred da tvrdi da je bilo grešaka, već da želi da se to utvrdi. Pored sednice parlamenta, kojoj bi, osim ministara, prisustvovali i predstavnici svih nadležnih službi, korisno bi bilo, kako je kazao, da se formira i anketni odbor koji bi mogao da utvrdi šta se zaista dešavalo.


- Ako se utvrdi odgovornost bilo koga u tom lancu funkcionisanja, ne treba više da ostane na toj funkciji i mora da snosi odgovornost - rekao je Đilas. Lider Nove stranke Zoran Živković rekao je da „Vlada i sutra može i mora da izađe pred poslanike i kaže koliko je tačno bilo mrtvih u poplavama i zašto Obrenovac nije branjen“.

Šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić istakao je da ta stranka nema ništa protiv da se održi posebna sednica na kojoj bi Vlada podnela izveštaj o radu tokom poplava, ali je naglasio da je sada vreme da se radi, a ne da se debatuje. Babić je ocenio da je Vlada dobro radila i da su štete od poplava i broj žrtava svedeni na najmanji nivo. Upitan kada bi ipak mogla da bude takva sednica, odgovorio je da to može da bude u četvrtak, kada dolaze članovi Vlade i odgovaraju na poslanička pitanja.
Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 27.05.2014 09:17h

    G. Babicu a sta to treba da rade narodni poslanici nego da u Narodnoj Skup[tini res[avaju probleme ovo zemlje i donose odgovarajué odluke kojima bi se sprecile buduce katastrofe ovakvog tipa. Dosta vise tog populizma "treba da se radi, treba da se radi...", pa poslanici upravo to i traze DA RADE tamo gde im je i radno mesto, a ne da se populisticki slikaju po nasipima kako pune dzakove ,jer to u organizovanim drzavama ima ko da radi.

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 27.05.2014 12:55h

    Време је да Живковић винарија Зоран бундаш иде у ћорку, све са Ђидом, лепом Јецом и њеним Дракчетом, Динкићем и његовић Чучковићем, Цветковићем, Ђелићем, Влаховићем, удовицом Ружом и осталим бандитима.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP