Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROTEST MEŠTANA

Opština ipak gradi put vlasniku preduzeća za puteve

Autor: M. K. | 19.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Meštani sela Popović, u opštini Rača, koji više od 20 dana protestuju revoltirani zbog toga što je došlo do, kako navode, odstupanja od prvobitnog plana izgradnje lokalnog puta, za koji su sredstva obezbeđena iz Evropske investicione banke (EIB) i opštinskog budžeta, tvrde da će radikalizovati protest.

Protest u Rači

Protest u Rači

Oni za „Alo!” kažu da opština i pored njihovog protivljenja pokušava da izgradnju puta Viševac-Viševčić-Manđupa-Popović započne od dvorišta vlasnika jednog privatnog preduzeća za izgradnju puteva, koji je blizak rukovodstvu Rače.


- Time se skreće sa prvobitne trase i odstupa od plana izgradnje kojim je konkurisano kod nekadašnjeg Ministarstva regionalnog razvoja. Taj deo ne pripada lokalnom putu koji treba da spaja magistralni i regionalni put, već spada u nekategorisane puteve. Opština je nakon naših višednevnih protesta pokušala da nas zavara jer su se vratili na regularnu trasu, da bi se onda odjednom premestili na spornu - navode meštani, koji su već podneli krivičnu prijavu zbog nenamenskog trošenja budžetskih sredstava, o čemu je „Alo!” već pisao.
Poslednji komentari
  • Tatjana Vreme: 19.09.2014 09:30h

    Sta je ovo Vucicu? Koliko god ti na sva zvona vikao kako se nece neposteno raditi,pojedinci/vlastodrzci i bogati,a samim tim i bahati/rade sta hoce! Dokle ce se pravda u ovoj drzavi isterivati strajkovima?Ko je odlucio da se taj put radi kako ne treba,ne samo otkaz da mu se da,vec ga i matrijalno kazniti!Zasto se ne objavi ko je taj bogati?Ispada da se samo siromasnom narodu moze naredjivati!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP