Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SLIKU SVOJU LJUBIM

Opštinar na 100 slika u novinama!

Autor: Ivana Anđelković | 07.10.2014 - 14:15:00h | Komentara: 4

Predsednik niške opštine Palilula Boban Džunić (SNS) postao je hit u gradu, jer se u svom opštinskom biltenu pojavio na 100 fotografija.

Boban Džunić Foto: Konstantin Kamenov

Boban Džunić Foto: Konstantin Kamenov

„Palilulske novine“ izlaze periodično i svrha je informisanje građana o dešavanjima u ovoj opštini, međutim, pažnju građana privukla je činjenica da se predsednik pojavljuje na svim stranama i u raznim situacijama.

Džunić o viziji i dobrom menadžmentu, Džunić o kvalitetu života u Paliluli, Advokat Džunić novi predsednik opštine (iako je predsednik već dve godine), Džunić o ekonomskom razvoju, Džunić o projektima, Džunić o komunalnim problemima, Džunić o donacijama, Džunić u Obrenovcu - sve u svemu, Džunić na 30 stranica časopisa.

- Ne znam šta je sporno u slikama, postoji samo jedna fotografija na kojoj se nalazim samostalno, na svim ostalim sam u nekom društvu i u nekim aktivnostima, jer jednostavno to ne može niko drugi da obavlja osim mene. To se odnosi na potpisivanje protokola, ugovora, saradnje, dolazak gostiju i slično - kaže Džunić za „Alo“. On navodi da se „Palilulske novine“ nisu bavile njegovim likom i delom, već dešavanjima u opštini u kojima on aktivno učestvuje.

Boban Džunić Foto: Konstantin Kamenov

Boban Džunić u maltene svakom broju! Foto: Konstantin Kamenov


- Radili smo humanitarne akcije za bolesnu decu, lično sam obilazio te porodice i logično je da se nalazim na fotografijama - dodaje on.
Za izdavača potpisan je Boban Džunić, u uređivačkom odboru takođe je potpisan Boban Džunić, septembarski broj štampan je u 1.000 primeraka i podeljen je besplatno. Konkretan odgovor o ceni štampanja nismo dobili, ali jasno je da se radi o kvalitetnoj štampi.

- Kada sam otvorio novine, ono što sam prvo primetio je da se predsednik nalazi na skoro svim fotografijama. Nisam mogao da verujem da je to moguće. Lepo je to što smo dobili neki vid informatora o dešavanjima u opštini, ali predsednik je preterao, trebalo je slikati decu, parkove, neke druge stvari, a ne postavljati njegove slike u svim varijantama - kaže Nišlija Nikola Jovanović. U SNS-u nisu želili da komentarišu Džunićev postupak, a kako nezvanično saznajemo, njegovi saborci nisu iznenađeni jer „čovek voli da se slika“.Ivana Anđelković
Poslednji komentari
  • qe pasa Vreme: 07.10.2014 18:10h

    Kao da je to nešto čudno, smederevska gradonačelnica je dobila pravosnažnu presudu za malverzacije sa invalidskim penzijama i gle kojim čudom apelacioni sud je poništio presudu je glavna zvezda smederevskih novina naš glas i TV Smedereva. Ustvari taman kad smo pomalo zaboravili na Gebelsovsku uredjivačku politiku u celoj zemlji 90-ih ona je u posle 5 oktobra postala pionir u tome u Smederevu. Zadnjih 10 godina koliko se provlači kroz sve vlasti njen lik i delo se ne skidaju sa lokalnih strana Našeg Glasa kao i sa TV Smedereva. Tako da je Vučić svoju stranačku koleginicu izvukao iz zatvora zbog nameštenih penzija da ga još malo poduči kako da uvede pored ostalo i totalni medijski mrak u Srbiji jer nema Peščanika, mentalnog razgibavanja, utiska nedelje, sarape sa tv studia b, tako da je ovaj lik skroz nevažan UUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za sve nas što ovo trpimo i za ove tzv novinare i ostale koji se bave tim poslom sram vas bilo

  • komšinica Vreme: 07.10.2014 18:24h

    Seljak veseljak...Uvek bio...

  • box Vreme: 07.10.2014 19:29h

    Anonimac u Nisu koji je narcis samo za sebe,glumac dobar inace skrt i tezak covek.Bruka za SNS Nis.

  • zr Vreme: 07.10.2014 19:39h

    Šta je botovi, maca pojela jezik?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP