Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OČVRSNULI KOALICIONI DOGOVOR

Oralno se zadovoljavali političari SNS-a i SPS-a!

Autor: vesti-online.com | 10.08.2013 - 14:48:00h | Komentara: 20

Tokom akcije policije u okolini Bora, kojom je pre nekoliko dana planirano hvatanje grupe narko dilera, operativci Uprave kriminalističke policije nenadano su snimili dvojicu visokih lokalnih političara iz Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, čija su imena poznata redakciji Vesti, tokom "ljubavnog sastanka".

Kako nezvanično saznaju Vesti u policiji, operativci su dobili dojavu da je na jednom sporednom putu u okolini Bora, poznatom kao čestom sastajalištvu onih koji žele da budu neopaženi, organizovana primopredaja narkotika.

Šuma

Učvrstili koaliciju u šumici | Foto: foter.com

- Operativci UKP su po mrklom mraku došli do tog puta, postavili zasedu i spremili video opremu kako bi dokumentovali razmenu narkotika i uhapsili dilere na licu mesta. Nakon nekoliko sati čekanja naišla su dva džipa, koja su se zaustavila pored puta, na mestu sa kog ne može niko da ih vidi ukoliko prolazi tim sporednim drumom. Misleći da su u pitanju narko dileri, policajci su počeli da snimaju. Iz vozila su izašle dve osobe, stali su pored jednog od džipova, kada je jedan od njih počeo oralno da zadovoljava drugog. Nakon što su završili, zamenili su mesta, pa je drugi klekao i počeo da zadovoljava partnera. Policajci koji su sve to gledali i snimali bili su zabezeknuti onim što su videli - nezvanično saznaju Vesti u policiji.

Političari akteri seks skandala
U nekoliko navrata političari u Srbiji i regionu bili su akteri neviđenih seks skandala, ali nijedan do sada nije bio uhvaćen u "akciji" sa muškarcem. Tako je u medijima pušten kućni porno film Tamare Rašić, sekretarice opštinskog odbora SRS u Velikoj Plani, sa svojim stranačkim kolegom Dušanom Marićem, tadašnjim predsednikom Skupštine opštine Velika Plana.
I seks skandal sa Miroslavom Ivaniševićem, prvim čovekom Državne revizorske institucije Crne Gore ustalasao je tamošnji javnost. Snimak seksa sa ženskom osobom, napravljen u njegovom kabinetu, danima je zabavljao javnost u Crnoj Gori.

Policajci su odmah prepoznali dvojicu lokalnih političara, visoke funkcionere SNS i SPS. Kada je završen "ljubavni sastanak", njih dvojica su seli svaki u svoje vozilo i odvezli se. Operativci UKP iznenađeni celom situacijom više nisu ni čekali dilere, već su se pokupili i otišli, a snimak je predat pretpostavljenima.

Izvor Vesti iz MUP Srbije nije želeo da nam pruži više detalja o ovom događaju, pošto akteri nisu počinili nikakvo krivično delo, a dvojica lokalnih moćnika kako saznajemo uopšte nisu bila svesna da ih "u akciji" snimaju kamere.  
Poslednji komentari
  • Профа Vreme: 10.08.2013 15:22h

    Овој двојици ће се на свадби 2 пута певати песма "Данас мајко жениш свога сина".

  • Војвода Vreme: 10.08.2013 15:23h

    Ово су прави европејци.

  • BOZOVIC SNIMA A DJILAS IH PLACA Vreme: 10.08.2013 15:27h

    Terajte se bre....

  • pera Vreme: 10.08.2013 16:36h

    Posle kazu da politika nije najveca hurva.

  • Ljuta Vreme: 10.08.2013 17:26h

    Sa kakvim se budalaštinama bave potrošači novca poreskih obveznika. Nikome normalnom ovo ne bi bilo zabavno, a posebno mi se povraća od onog dela "akcije" u kojem se snimak prosleđuje nadležnima. Koga još zanima ko je kome pušio u mraku, u bespuću osiromašene Timočke Krajine. Mi smo ga svi ispušili javno i transparentno, u sred bela dana, pred očima naše dece kojima smo zanavek dužni i pred kojima smo zanavek grešni.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP