Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POVREĐENI U TUNISU OPTUŽUJU AGENCIJU

Ostavili su nas na cedilu

Autor: E. S. | 03.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Nenad i Jasmina Samardžić, koji su bili u džipu koji se 14. jula prevrnuo prilikom izleta u pustinju u Tunisu, kada su teške povrede zadobili Marija Milošević i njen suprug Ivan Vasić, optužili su juče agenciju „Sanlajn travel“, preko koje su otputovali na umalo kobni odmor. Oni kažu da se osećaju prevareno jer su im iz agencije obećavali da će biti zbrinuti i da će ih materijalno obeštetiti.

Pentrao se na palmu pre nego što je seo za volan: Vozač džipa

Pentrao se na palmu pre nego što je seo za volan: Vozač džipa

- Neposredno pre nesreće, vozač se penjao na palmu kako bi pokazao koliko je sposoban, a tokom cele vožnje nas je zabavljao pričom, pa je zbog njegove nepažnje i došlo do nesreće. Nakon nesreće, predstavnica agencije koja se zove Dragana nas je ubeđivala da nam nije ništa i da treba da nastavimo putovanje. Tek na naše insistiranje, otišli smo u bolnicu. Vrhunac je to što su nam iz agencije sada poslali pismo u kojem navode da oni ne znaju ko je organizovao tu ekskurziju?! - priča Nenad.


On i njegova supruga ističu da su u početku verovali u obećanja ljudi iz agencije da će ih obeštetiti za povrede, pretrpljeni strah i propali odmor.
- Nakon toga su njihovi advokati počeli da traže nemoguće. Kako je vreme prolazilo, shvatili smo da smo dovedeni u zabludu - kažu oni i navode da će se odreći dela novca koji su tražili od agencije za nadoknadu štete i da će ga prebaciti na račun koji je otvoren za Marijino lečenje.

Osećamo se prevareno: Nenad i Jasmina

Osećamo se prevareno: Nenad i Jasmina


Juče su se oglasili i predstavnici „Sanlajn travela“, koji su saopštili da na nesreću u Tunisu „ni na koji način nisu mogli uticati ili je sprečiti“.
- Saobraćajna nezgoda se desila tokom izleta u organzaciji partnerske transportne kompanije. „Sanlajn travel“ nema zakonskih odgovornosti, ali je odlučio da lakše povređenim putnicima izvrši povraćaj svih uplaćenih sredstava.
Što se materijalnih i nematerijalnih troškova tiče, „Sanlajn“ će posredovati u komunikaciji između transporterske kompanije koja realizuje izlete, odnosno njene osiguravajuće kuće, predstavnika nadležnih vlasti u Tunisu i advokatske kancelarije oštećenih putnika. O konačnoj odluci, kao i visini nadoknade, odlučuje tuniško pravo i osiguravajuća kuća transporterske kompnije u Tunisu. Nažalost, agencija „Sanlajn“ nije u mogućnosti da utiče na njihove odluke i rokove - saopšteno je iz te agencije.
Poslednji komentari
  • teki Vreme: 03.09.2014 13:38h

    sramota ko sve danas ima dozvolu za rad,jos ce ispasti da su sami organizovali izlet i da ih je agencija odvracala od toga..........da imaju malo obraza do sada bi se oduzila ovim nesrecnim ljudima nego sto se seljakaju i prave se ludi,tuga........oftu

  • Sava Vreme: 04.09.2014 14:31h

    I sta sad???

  • Dragan Vreme: 05.09.2014 01:43h

    Ovaj je isti Manulac iz Zone Zamfirove. Neverovatno specifican u najmanju ruku. Ajd sve ali sam se pitao otkuda on da izadje u prvi plan...

  • Dragan Vreme: 05.09.2014 01:43h

    Ovaj je isti Manulac iz Zone Zamfirove. Neverovatno specifican u najmanju ruku. Ajd sve ali sam se pitao otkuda on da izadje u prvi plan...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP