Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MOJAUTO POKLANJA!

Ostavite oglas za prodaju automobila i osvojite komplet zimskih guma!

Autor: A. O. | 14.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

U susret novoj sezoni i obavezi da na svom automobilu imate zimske gume, sajt www.mojauto.rs je organizovao nagradnu akciju u kojoj poklanja komplet od 4 zimske gume dobitnicima za njihove automobile. Svi korisnici sajta www.mojauto.rs u naradne 4 nedelje moći će da ostave oglas na sajtu i što bolje predstave svoj auto za prodaju , veće su šanse da osvoje ovu vrednu nagradu.

Evo ukratko šta tačno treba da se uradi:

1.Kako da osvojite komplet zimskih guma za vaš auto? 

Kao i do sada, svaki korisnik sajta www.mojauto.rs koji od ponedeljka, 14. oktobra, pa sve do 11. oktobra postavi oglas za prodaju svog automobila putem sajta www.mojauto.rs , biće u mogućnosti da dobije četiri zimske gume za svoj automobil. Kao i u prethodnim akcijama sajta biće nagrađen najbolje postavljen oglas svake nedelje. 

Mojauto.rs

2.Koji je oglas najbolji?

Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta www.mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima: 

• Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.
• Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
• Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.
• Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.
• Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo.

3.Kako se određuje pobednik?

Nakon postavljanja oglasa, jednom nedeljno stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta MojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće komplet od četiri zimske gume za svoj automobil. Svake sedmice imaćemo novog dobitnika, tako da će ime prvog biti poznato u sredu, 23. oktobra, drugog 30.oktobra, trećeg 6. novembra, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 13. novembra. 

4.Kako da postavite oglas?

Posetite naslovnu stranicu sajta www.mojAuto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje.

Besplatan oglas za prodaju svog automobila možete ostaviti ovde.

Šok akcija:

Sve korisnike sajta www.mojauto.rs podsećamo da danas počinje i nova šok akcija na sajtu, u kojoj će moći da pronađu 5 polovnjaka po verovatno niskim cenama. U saradnji sa vodećim autoplacevima u zemlji, sajt za auto oglase Mojauto.rs organizuje šok akciju: pet polovnjaka po šok cenama. Svake nedelje, svakog ponedeljka posetioci sajta MojAuto.rs će imati priliku da pogledaju nove oglase za pet modela putničkih vozila po najnižoj ceni u svojoj kategoriji u zemlji. 


   

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP