Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VELIMIR ILIĆ OPTUŽUJE

Otac funkcionera stranke "Dveri" uzimao mito i njime finansirao izbornu kampanju!

Autor: Blic, Beta | 02.10.2013 - 16:11:00h | Komentara: 6

Ministar građevine Velimir Ilić tvrdi u izjavi za "Blic" da je Milisav Obradović, otac Boška Obradovića, zamenika predsednika stranke "Dveri", uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti.

Ilić kaže da je otac Boška Obradovića (na slici) iz

Ilić kaže da je otac Boška Obradovića (na slici) iz "Dveri" građevinski inspektor | Foto: FoNet

Ilić je za "Blic" objasnio da je Milisav Obradović, koji je glavni građevinski inspektor u Čačku, odlazio na rušenje obejkata i pravio dogovore sa vlasnicima, te od njih uzimao novac.

Velja Ilić

Velja Ilić | Foto: Dimitrije Goll

- O svemu tome postoji zapsinik u čačanskoj policiji. To je prijavljeno, ali niko nije reagovao. Sve to možete da proverite u policiji u Čačku. Od tog novca finansirana je kampanja i sve aktivnosti "Dveri" - rekao je Ilić.
Ilić je juče, braneći pred Skupštinom Predlog zakona o legalizaciji, izjavio da ima informaciju da je otac jednog lidera stranke uzimao mito preko sina da ne bi rušio objekte i da je za te namene davao i poseban žiro-račun.

Funkcioner pokreta Dveri Boško Obradović negirao je danas optužbe ministra građevine Srbije Velimira Ilića da je njegov otac uzimao mito i nazvao te navode "sramnim klevetama".

On je dodao da Ilić "brani svaku izdaju Srbije" da bi opstao u političkom životu, kao i da ministar "tačno zna šta je korupcija i kako se obogatiti preko političkih i kriminalnih veza".

"Velimir Ilić će uskoro postati glavni finansijer našeg pokreta, jer će morati da plati ozbiljne odštete za ovako sramne klevete", kazao je Obradović za agenciju Beta.
 

Prema rečima Obradovića, razlog za ove optužbe je to što vlast u ovom pokretu "nesumnjivo vidi jedinu pravu opoziciju", kao i rezultat koji su Dveri ostvarile na lokalnim izborima u Čačku.

"Što se tiče Milisava Obradovića, vladajuće mišljenje u Čačku je da se radi o jednom od najpoštenijih predstavnika gradske uprave, u kome građani vide ozbiljnog gradskog službenika", kazao je funkcioner Dveri.
 

Poslednji komentari
  • ANA Vreme: 02.10.2013 17:22h

    Tako rade Crnogorci u Srbiji

  • DuLe Vreme: 02.10.2013 19:52h

    За необавештене. Двери су најјача политичка опција у Чачку са освојених 18 % гласова на изборима. Приритет политичког деловања Двери у Чачку јесте смена брата Веље Илића, који је градоначелник Чачка преко 10 година. Очигледно се Веља жестоко уплашио за политичку будућност свог брата и по свом старом добром рецепту почео да је клевеће и вређа.

  • radoslav Vreme: 02.10.2013 20:43h

    Kada Velja LAMPEK kaže,to je odmah sigurna LAŽ. Podseća me na blesana BTF,zvanog baba Simana. Neka Velja kaže gde su završile sadnice šljive koje su trebalo da dobiju proizvođači,članovi njegove stranke,kao donaciju. Niko nije dobio ništas,a Velja podigao šljivik Od kada je bio izbiven,izgleda opravdano,skroz je prolupao.

  • dejan vranje Vreme: 02.10.2013 21:02h

    Velimir Ilić je pokazao svoje pravo lice,neznam dokle mi građani će mo da trpimo ovakve ministre koji ne rade ništa ,a žive na grbači ovog naroda samo su oni pošteni a svi ostali lopovi hvala redakciji lista ALO

  • nedjo Vreme: 03.10.2013 01:51h

    i nije neka novost za dveri..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP