Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DRAMA U BATAJNICI

OTAC NESTALE DEVOJČICE: Nemam vremena da je tražim, kako je otišla, tako će se i vratiti!

Autor: Informer | 22.08.2014 - 11:00:00h | Komentara: 4

Iako otac Ivane Podraščić tvrdi da nema vremena da se bavi njenim nestankom, policija od trenutka prijave intenzivno traga za njom.

Ivana Podraščić

Ivana Podraščić

Četranaestogodišnja Ivana Podraščić iz Batajnice nestala je još 29. jula i od tada joj se gubi svaki trag. Devojčica je tog dana otišla od kuće, navodno se uputila ka Kanarevom brdu u Beogradu i posle toga je niko više nije video.
Ivanin otac Drago nestanak ćerke je prijavio tek nekoliko dana kasnije i uopšte ne želi da je traži. Kako kaže, “kako je otišla tako će se i vratiti”, prenosi “Informer”.
- Molim vas, kako je otišla tako će se i vratiti. Nije joj prvi put. Ja moram da radim jer imam još troje dece koje treba prehraniti. Sve je u rukama policije, ne mogu ja više da se borim sa njom – gnevno je rekao Ivanin otac Drago dodajući da nema vremena da se bavi njenim nestankom.
Sa druge strane, policija od trenutka prijave intenzivno traga za Ivanom.
Saslušani su njeni roditelji, sestre i drugovi. Prema nezvaničnim informacijama, ona je pre nestanka raskinula s dečkom i posvađala se sa sestrom, a sumnja se da je i ranije odlazila od kuće. Mobilni telefon devojčice je ugašen, pa policija pokušava da je locira na osnovu podataka sa baznih stanica.
- Ivana je neposredno pre nestanka prekinula vezu sa momkom koji je poreklom iz Šapca. Međutim, bila je i loša u školi, a zbog ocena ponavljaće sedmi razred. Ovo nije prvi put da nestane na nekoliko nedelja. I ranije se to dešavalo – prenosi izvor blizak istrazi.
Poslednji komentari
  • roditelj Vreme: 23.08.2014 12:26h

    Dobra su deca kakvi su roditelji! S obzirom da se radi o maloletnom licu pod hitno ukljuciti Centar za socijalni rad i oduzeti devojcicu od roditelja!

  • Sanja Vreme: 23.08.2014 15:11h

    nije ni cudo sto je dete otislo takvom ocu treba oduzeti svo troje dece nisu deca za njega, on covek nema vremena za svoje nestalo dete sram ga bilo!!!

  • Realna Vreme: 23.08.2014 16:54h

    Krivo je i drustvo, i roditelji i ona sama. Ali da devojcica od 14 godina ima decka, ponavlja razred, bezi od kuce, samo ukazuje da nije bas sasvim upucena na prav put a pritom ima takvu "zicu" da je sklona tim stvarima, da ne zivi po pravilima, ako ih je uopste neko njoj i odredjivao. A taj jadan otac, mogu i njega da razumem, ima jos troje dece, koliko je i on zivaca izgubio, sto svojom greskom, sto greskom drustva i propustu u vaspitanju. Nadam se da ce je naci, zivu i zdravu.

  • milica Vreme: 23.08.2014 21:11h

    Nisi ti realna, ti si glupa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP