Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Dve učenice u pritvoru zbog nasilja

Otele devojčicu i obrijale joj glavu!

Autor: Jelena Petrović | 15.09.2012 - 22:14:00h | Komentara: 0

Učenice starosti 17 i 18 godina iz Negotina u utorak po podne otele su svoju drugaricu staru 13 godina, a potom je tukle i obrijale joj deo glave, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Sudija Višeg suda za maloletnike odredio je do mesec dana zadržavanja maloletnici, dok je njena godinu dana starija drugarica A. K. trenutno u bolnici zbog šećera, koji joj je skočio pet puta više od normalne vrednosti. Ispred njenih vrata u bolnici dežuraju policajci.

Doživela traumu zbog „drugarica“

Doživela traumu zbog „drugarica“ | Foto: Shutterstock

Ovaj nemili incident dogodio se u Negotinu i već danima se prepričava. Dve tinejdžerke od 17 i 18 godina iznajmile su kuću jer su rešile da se osamostale. U ponedeljak su na društvenoj mreži „fejsbuk“ videle da ih na „zidu“ pominje devojčica od 13 godina.


- Kada su videle da ih devojčica proziva, poslale su joj poruku na mobilni telefon, tražeći da je odmah vide i da izađe u dvorište. Devojčica, koja je bila na času, iz straha je odmah napustila nastavu i našla se sa svojim otmičarkama. Razbesnele devojke uzele su maloletnicu za ruku i odvele je u kuću koju su iznajmile. Jedna devojka je devojčicu, koja je imala dugu kosu, ošišala na kratko, a zatim joj je druga električnom mašinicom izbrijala polovinu glave - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Tako isprebijanu i obrijanu izbacile su je iz kuće i zapretile joj da nikome ne govori šta su joj radile. Kada su roditelji videli svoju ošišanu ćerku, insistirali su da im kaže šta joj se desilo, a ona im je na kraju sve ispričala iako je strahovala od svojih otmičarki. Roditelji su slučaj prijavili policiji, koja je privela dve nasilnice. Međutim, iz straha ili nečeg drugoj, A. K. je pozlilo i šećer joj je skočio.

Maltretirana devojčica jedno vreme neće ići u školu, bar dok joj ne poraste kosa, ali i dok makar malo zaboravi traume, koje su joj nanele nasilne „drugarice“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP