Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAZNAJEMO!

Otkrivene laboratorije za uzgoj marihuane širom Srbije

Autor: E. A. | 04.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Velika policijska akcija MUP-a Srbije na teritoriji Beograda, Novog Sada, Jagodine i Požarevca imala je za rezultat osam uhapšenih pripadnika organizovane kriminalne grupe koji su se u prethodna četiri meseca bavili proizvodnjom i prodajom droge, saznaje „Alo!“. Lisice na ruke stavljene su i „mozgu“ ove kriminalne grupe B. B. (34) iz Beograda.

Laboratorija marihuane

Laboratorija marihuane

Prema našim informacijama, uhapšeni su se u Beogradu i Novom Sadu bavili proizvodnjom i prodajom marihuane, koju su uzgajali u kućama koje su iznajmljivali na duži vremenski period.


- Kuće su adaptirali i opremali neophodnom opremom kako bi u njima u veštačkim uslovima uzgajali opojnu drogu. U laboratoriji u Beogradu pronađeno je oko 700 sadnica marihuane, a u Novom Sadu dvesta manje, ali veća količina gotove droge. U Jagodini, u kući jednog od uhapšenih, pronađena je skupocena elektrooprema, između ostalog i specijalizovane lampe, agregati, kao i druga oprema koja je potrebna za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima - objašnjava naš izvor blizak istrazi. Zanimljivo je i da su osumnjičeni sve svoje instalirane laboratorije ilegalno priključivali na elektromrežu i tako krali struju!

Osim B. B., policijsko zadržavanje od 48 sati određeno je i D. O. (35), A. D.(31), M. M. (26), M. M. (28), D. J. (34), svi iz Beograda, kao i J. J. (30) iz Požarevca i A. J. (37) iz Jagodine. Svi oni će danas biti saslušani u Tužilaštvu za organizovan kriminal.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP