Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA OTVARANJU DOSTA NAŠIH ATLETIČARA

Otvoren "JUMP INN" hotel u centru Beograda!

Autor: E.A. | 09.05.2014 - 00:01:00h | Komentara: 0

Danas je u Beogradu u čuvenoj i sve popularnijoj Savamali, na uglu Karađorđeve i Zagrebačke ulice, zvanično predstavljen Jump Inn Hotel.

JUmp in hotel

Hotel je smešten u zgradi koja je sagrađena 1924. godine i koju je projektovao ruski emigrant Nikolaj Vasiljev, poznat i po projektu zgrade današnjeg Vojnog muzeja na Kalemegdanu.
Kako hotel pripada TRIPLE JUMP GRUPI čija je osnovna delatnost zastupstvo i distribucija sportskih brendova, a čiji je osnivač bivši jugoslovenski olimpijac u troskoku Milan Spasojević otud inspiracija za naziv Jump Inn.
“Želja nam je bila da hotel svojim dizajnom i funkcionalnošću doprinese globalnoj ideji oživljavanja Savamale sa savremenim multi sadržajima u prelepim i monumentalnim starim zdanjima ovog dela Beograda. Zato smo se odlučili za moderan dizajn sa motivom i fotografijama poznatih srpskih i svetskih atletičara – skakača. Akcenat je stavljen na dizajn, udobnost i uslugu koja se oseća od samog ulaska u hotel ” , rekla je Sanja Todorović generalni direktor hotela i dodala: “ Hotel ima 49 soba i kako je zgrada pod zaštitom države i specifične konfiguracije bezmalo je svaka soba autentična i drugačije opremljena unikatnim nameštajem.

Pored smeštaja za poslovne ljude, porodice i turiste koji u Beogradu prepoznaju mesto za odličan provod hotel ima i konferencijski blok od dve sale koje mogu da prime do 80 osoba.”
 

Uz predstavnike hotela i media otvaranju hotela prisustvovali su i naši proslavljeni atletičari Biljana i Dragutin Topić, Mihail Dudaš, Milan Spasojević, Miloš Srejović, Nenad Stekić, Olga Gere, Slobodan Branković, Borisav Pisić i Janoš Hegediš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP