Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODGOVORILA NA OPTUŽBE

Otvoreno pismo Snežane Divac: Policija me već proverila, ne nanosite bol Lukinoj porodici!

Autor: A. O. | 15.08.2014 - 09:08:00h | Komentara: 5

Dok javnost iščekuje bilo kakvu vest o vozaču "mini kantrimena" koji je usmrtio Luku Jovanovića, Snežana Divac burno je reagovala na optužbe jednog beogradskog portala da ona ima ikakve veze sa ovim slučajem.

Snežana i Vlade Divac

Snežana i Vlade Divac | Foto: D.Goll

"Za koje pare neko može da napiše da sam JA ubica!!! Ladno napiše da sam ubica! Da li je to dno ljudsko", napisala je Divčeva na Tviteru potvrdivši da u garaži ima minija, ali sivog.
"Koliko mržnje? I za koje pare neko može da napiše da sam ja ubica!!! Vau! Šta je to? Ladno napiše da sam ubica! Da li je to dno ljudsko?, napisala je Snežana Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, na svom Tviter nalogu oštro reagujući na optužbe koje su se pojavile na jednom beogradskom portalu.

Stradao na Brankovom  mostu dok je gurao automobil u kvaru: Luka Jovanović

Stradao na Brankovom mostu dok je gurao automobil u kvaru: Luka Jovanović

Snežana je uputila i otvoreno pismo javnosti kako bi najstrože odbacila optužbe da je na bilo koji način umešana u smrt Luke Jovanovića.

Dačić takođe demantovao
U svojstvu privatnog lica ministar inotrasnih poslova Ivica Dačić demantovao je danas pisanje beogradskog magazina Tabloid, da je zaštitio od odgovornosti navodnog vinovnika saobraćajne nesreće, u kojoj je na Brankovom mostu pre dve sedmice poginuo mladi Luka Jovanović.
- Zbog porodice poginulog Luke Jovanovića, prinuđen sam da najoštrije opovrgnem gnusnu laž da sam navodno zaštitio od odgovornosti navodnog vinovnika te saobraćajne nesreće Snežanu Divac -, naveo je Dačić.
Dačić je naveo da Snežanu Divac nije ni čuo ni video još od sahrane oca Vlade Divca u januaru ove godine i istakao da ne bi zaštitio bilo ko da je u pitanju ako je taj neko kriv.
Istakao je i da državni organi sve to lako mogu da provere.

"Izražavam najdublje saučešće porodici Luke Jovanovića, navodi Snežana Divac, koja ne sme ni da zamisli njihov bol i tugu.

"Utoliko više, tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke", naglasila je Snežana Divac.

Prema njenoj oceni, taj tekst je udar i na sve one koji su bili i koji će biti javno optuženi lažnim informacijama, kao i na sve građane, koji svoje mišljenje grade na osnovu neistinitih podataka plasiranih u medijima.

"Ja sam vlasnik običnog minija, sa USA tablicama i ta činjenica je lako proveriva", ističe Snežana Divac.

Policija je po službenoj dužnosti obavila proveru mog automobila, dodala je Snežana Divac i zahtevala od policije i relevantnih institucija, da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina, da je ona ubica koji
se krije.

Takođe, zahtevam da autori ovog kriminalnog teksta budu najstrože kažnjeni, navodi na kraju otvorenog pisma Snežana Divac.

Naime, sinoć se pojavila "vest" da je ona odgovorna za smrt mladog Luke Jovanovića (21), koji je pregažen na Brankovom mostu 25. jula.

Ona je najoštrije demantovala te optužbe i pozvala nadležne da reaguju povodom rušenja njenog ugleda.

Policija sve vreme naporno traga za osobom koja je zaista sedela iza volana vozila koje je ubilo mladića.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je policija na korak do pronalaženja vozača "mini kantrimena" koji je ubio Luku.

Poslednji komentari
  • rodoljub zaharijevic Vreme: 15.08.2014 11:52h

    a kako treba da reaguje!

  • Budjenje Vreme: 15.08.2014 12:10h

    Pre dva dana bila slika Snezane Divac kako vozi crnog Minija, oguljenog sa desne strane na sajtu vaseg lista, sada je uklonjeno....................

  • Mikos Vreme: 15.08.2014 15:20h

    EEEEEE Ako kaže da nije, onda nije! mada...

  • Koja Vreme: 15.08.2014 16:20h

    To mi vise smrdi da neko odvlaci sve vise peznje od prave istine,trebalo bi saslusati tog koji je to napisao t.j.objavio..????

  • pronicljivi Vreme: 16.08.2014 09:19h

    I Divcu pozlilo i bio na operaciji bas u vreme kad je nesrecni decak nastradao... Nadam se da Divcevo stanje nije bilo izazvano stresom i sokom zbog udesa vec nazalost visom silom prirode...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP