Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MILE ANDRIĆ, KONTROLOR FINANSIJA, NA RADNOM MESTU

Ovako se radi državni posao! (HIT FOTO)

Autor: M. K. | 09.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 17

Redovna plata, siguran posao, ali i igranje pasijansa po ceo dan, razlog su što mnogi žele da „rade“ u državnoj ili gradskoj firmi. A da je posao u javnom preduzeću, što se kaže, san snova, pokazao je i Mile Andrić, kontrolor finansija Hipodroma Beograd koji u toku radnog vremena uspe čak i da dremne, na čemu mu zavidi cela redakcija našeg lista.

Mlada nada  Javnog  preduzeća dva puta zatečena kako drema na poslu

Mlada nada Javnog preduzeća dva puta zatečena kako drema na poslu

Mile, inače, nedavno pojačanje ovog preduzeća, a koje je u nadležnosti Grada Beograda, koje zajedno vode naprednjaci, socijalisti i DSS, spavajući na poslu, uspeo je i da „nabije“ račun za telefon čak 10.000 dinara. I na tome mu zavidimo.


Fotografije na kojima se vidi Mile kako drema za stolom u kancelariji, kruže društvenim mrežama. On je, kako piše ispod tih fotki, u Hipodrom Beograd došao kao mlad i perspektivan kadar, a Grad je, kako se navodi, zaposlio još troje ovakvih mladih nada, a trebalo bi i još četvoro. Međutim, apsurd je što će u međuvremenu, kako piše ispod fotki usnulog Mileta, biti otpušteno troje starih, višegodišnjih radnika, i to jer su tehnološki višak u koji nikako ne spadaju pridošle mlade nade.

Mile Andrić

Mile Andrić


Zbog dremke na poslu, pozvali smo Mileta, od koga smo dobili “originalan” odgovor.
- Da li se vama ikada desilo da se naslonite na sto i razmišljate? Ako razmišljate o nečemu, onda ne može da se kaže da spavate. Razmišljao sam kako rešiti dug Hipodroma. A Vama se kao nikad nije desilo to na poslu? To je bio momenat i u tom trenutku su me i fotografisali kako bi me sabotirali - ovako Mile objašnjava fotke.

Na našu konstataciju da ne može da se kaže da je to bio baš momenat, jer postoje fotografije na kojima drema u različitoj garderobi, Mile i na to ima odgovor: „To je bilo istog dana, ali sam se tada dva puta presvukao jer sam imao određene obaveze”.

Nisam spavao, razmišljao sam kako rešiti  dug Hipodroma: Andrić

Nisam spavao, razmišljao sam kako rešiti dug Hipodroma: Andrić


Iako se Mile pominje kao kadar naprednjaka, on kaže da nije član SNS-a niti neke druge stranke. Potvrdio nam je da je sa njim u firmu došlo još troje radnika. Na pitanje kada su došli u preduzeće, odgovara da za to „nije kompetentan“ i da pitamo direktora, a kaže i da on nije zaposlen za stalno već na ugovor. Andrić nam je potvrdio i da mu je račun za telefon bio oko 10.000 dinara.

- Jeste. Hoćete vi možda da mi date novac za telefon? Naravno, da ću to da platim iz svog džepa - kaže Mile.
Pre nego što smo nabavili Miletov broj mobilnog telefona, redakcija naše lista juče je oko 15 sati pozvala Hipodrom tražeći dotičnog, ali nam je tamo rečeno da je on izašao pre dva sata, a kada smo upitali za direktora, odgovor je bio da je on izašao pre pola sata i da se nijedan od njih neće vraćati u firmu.
Poslednji komentari
  • dudule Vreme: 09.10.2014 07:59h

    To je nama naša borba dala, Da imamo na jednog pametnog, sto budala.

  • mr Vreme: 09.10.2014 08:10h

    Boškić, hahahaha.

  • mima Vreme: 09.10.2014 08:55h

    Pitam se do kada ovaj Mile misli da spava. Mnogo ih je koji budni cekaju posao. STRASNO!

  • Teodora Vreme: 09.10.2014 09:41h

    Naprednooooooo!! Nije član sns, ha, ha, ha...kao što nije ni gradonačelnik mali! Ko snimi vučića u ovakvim trencima razmišljanj, a vučić sam priznaje da radi 25 sati dnevno, pa logično mora i da razmišlja, i logično, to čini u radno vreme , jer mu je radno vreme ceo dan, dobiće nagradu iz državnog budžeta i orden od nikolića. I nikom nije lepše nego nam, samo da je tako svaki dan! Naprednooooooooo!!!!!!!

  • nn3 Vreme: 09.10.2014 09:59h

    Hahahaha! Nije spavao nego je gledao kapke iznutra! Oh, Srbijo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP