Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VELIKA NAGRADA SAJTA MOJAUTO.RS SE NASTAVLJA

Ove nedelje zimske gume osvojila je Jovana iz Beograda!

Autor: M.Nikolić | 14.11.2013 - 10:19:00h | Komentara: 0

Jovana Miholčić (42) iz Beograda osvojila je ove nedelje četiri zimske gume u akciji sajta “Moj Auto”. Za nagradu je najvećim delom zaslužan njen suprug Dejan, koji je postavio slike i opis automobila na sajt. Kao i prethodni dobitnici zimskih guma, i Jovana je odlučila da ih pokloni budućem kupcu njenog automobila.

Jovana Miholčić

Jovana Miholčić sa svojim četvorotočkašem

- Ovo je prvi put da dobijem nagradu, a ujedno i prvi put da učestvujem u jednoj nagradnoj akciji. Nikad ih nisam ni igrala, a iskreno nisam ni znala da sajt “Moj Auto” daruje zimske gume jer je oglas postavljao mo jmuž, a ne ja. Samim tim iznenađenje je bilo veće kad su me obavestili da sam ja dobitnica. Ovaj poklon nije mala stvar, baš je jedan lep gest kojim sajt iznenađuje svoje korisnike. Gume ćemo pokloniti kupcu mog “mercedesa”, jer želimo da i mi usrećimo nekoga - kaže Jovana.
Ona kaže da je njen suprug i ranije kačio auto oglase na sajt, ali je ovog puta imao sreću da baš njegov oglas bude nagrađen.

- Suprug je odradio sav posao. Slikao je auto i postavio detaljan opis.On je najviše zaslužan za nagradu, tako da ga moram obradovati nekim lepim poklonom - kaže srećna dobitnica.

Inače, kako sama priznaje sajtove sa automobilima retko prati.

- Nemam puno vremena, ali kada moj suprug gleda automobile na internetu, ja rado sa njim volim da pogledam šta se kupuje i prodaje u automobilskom svetu - kaže ona.

Korisnici sajta www.mojauto.rs su u protekle četiri nedelje imali priliku da postave oglas za prodaju automobila i tako osvoje četiri zimske gume za svoj automobil. Za osvajanje nagrade presudni su bili tačnost oglasa, kvalitet fotografija, oglas koji lepo izgleda i koji vizuelno može da predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
Od sledeće nedelje korisnike sajta očekuje nova akcija.
Posetite www.mojauto.rs i saznajte uskoro o čemu će biti reči sledećih mesec dana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP