Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MIS PARLAMENTA

Ovo je Irena, golišava poslanica!

Autor: Kurir | 22.04.2014 - 00:11:00h | Komentara: 21

Imponuje mi što sam izabrana za mis parlamenta, ali smatram da lepota nije presudna za političku karijeru, kaže Irena Vujović (31), poslanica SNS koju su mediji proglasili najlepšom poslanicom Skupštine Srbije.

Irena Vujović

Irena Vujović: Fotografiju u negližeu postavila na Fejsbuk!

Iako u parlamentu poštuje dres - kod, Vujovićeva privatno ne skriva svoje adute. Svoj seksipil pokazala je na Fejsbuku u izazovnom negližeu sa leopard printom.

Vujovićeva, međutim, napominje da bi želela da javnost stekne uvid u to da u srpskoj skupštini ima veoma pametnih, obrazovanih i stručnih žena. U parlamentu, kaže, planira da se bavi međunarodnim odnosima ali, da se angažuje i na pitanjima diskriminacije žena.

- U novom sazivu parlamenta baviću se spoljnopolitičkim pitanjima, kao i u prethodnom. Radiću i na ravnopravnosti žena i njihovoj zastupljenosti u svim sferama našeg društva - otkriva najlepša poslanica i dodaje da se zalaže za jače angažovanje žena u politici.

Irena Vujović

Irena Vujović: Ovo društvo mora da napreduje

- Verujem da kao društvo moramo još da napredujemo i da prisustvo žena u parlamentu ne bude samo ispunjavanje zakonske norme, već da bude društvena potreba koja se ne dovodi u pitanje, priča ona.

Tu se, međutim, ne završavaju njene ambicije u politici.

- Moje ambicije su vezane za uspeh stranke kojoj pripadam i za dobrobit svih građana Srbije, kazala nam je Vujovićeva ne želeći da otkrije na kojoj poziciji bi mogla da ostvari svoje profesionalne ciljeve.

Irena Vujović

Irena Vujović: Planiram da doktoriram

Inače, završila je Fakultet za međunarodnu ekonomiju na Megatrend univerzitetu, ali nastavlja stručno da se usavršava.

- Što se tiče mojih daljih planova odnose se na završetak moje doktorske disertacije i dalje profesionalno usavršavanje - zaključuje naša sagovornica.

Irena Vujović pristupila je 2008. Srpskoj naprednoj stranci, u kojoj je član Glavnog odbora. Nakon izbora 2012. izabrana je za poslanika, a sad, s titulom najlepše, nastavlja rad u skupštinskim klupama.

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 22.04.2014 00:41h

    Megatrend... znaci to je ulaznica za skupstinu.

  • master mind Vreme: 22.04.2014 00:42h

    Toooooo Vucko! To je ta modernizacija SRbije. I dok ljudi sa drzavnim fakultetima ne mogu da sakupe ni pare za put na strani univerzitet, gole prostitutke se sepure Monakom, a sada su jos i poslanice! Bravo. Nema sta, SNS je poslao najbolje sto ima u parlament.

  • Igor Vreme: 22.04.2014 01:56h

    Ima jako inteligentno lice i sigurno ce doktorirati na Megatrendu.Sada sam potpuno siguran da ce Srbija brzo uci u EU i NATO.

  • maki Vreme: 22.04.2014 02:31h

    Drago mi je sto sam procitala vest da mogu odmah da se pokupim i odem iz ove zemlje! Propagiranje propalih studenata megabendova i slicnih kalamarskih skola, dok se zapostavljaju naucnici, doktori, vrsni strucnjaci sada kada su zemlji najpotrebniji. Sramota za drustvo!

  • ajs Vreme: 22.04.2014 03:07h

    I posle se cudimo kakva nam je drzava. To sad treba zvati Narodna skupstina Megatrenda

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP