Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRAMOTA!

Pa je l' se tu drži hleb!? (FOTO)

Autor: M. S. Prelić | 10.03.2015 - 14:43:00h | Komentara: 9

Stanovnici beočinskog naselja Brazilija jedu hleb sa patosa!

Hleb na patosu

Hleb na patosu | Foto: Facebook/Goran Ilić

 
Goran Ilić iz Beočina snimio je nesvakidašnju scenu - na podu Prodavnice broj 5 u beočinskom naselju Brazilija naređano oko 100 vekni hleba! Ova osnovna životna namirnica nije bila smeštena u gajbice, kako bi trebalo, ali ni naslagana na bilo koju higijenski čistu površinu.

Ne, hleb se nalazio na podu radnje!

- To veče sam se vraćao kući oko tri sata posle ponoći, kada sam video ovu scenu. Pitao sam čoveka koji je istovarao hleb šta to radi i zašto ga slaže na pod, a on mi je odgovorio da mora i da nema druge opcije, pošto nema dovojno gajbica! Razmenili smo još nekoliko reči, pa sam fotografisao ovu scenu - rekao je za Alo.rs Ilić, koji je bio ogorčen zbog takvog tretmana hleba.

Kako kaže, fotografiju je pokazao i šefici prodavnice koja se šokirala, mada je ostalo nejasno, na kom mestu ona zatekne hleb kada ujutru dođe na posao.

- Namerno sam sliku stavio na Fejsbuk, da je ljudi šeruju, ne bi li Beočinci i ostali videli kakav hleb jedu u tom naselju - ogorčen je naš sagovornik zbog ovog krajnje nehigijenskog tretmana osnovne životne namirnice.

Alo.rs je pokušao da kontaktira nadležne iz beočinskog "Podunavlja A.D.", firme koja je odgovorna za transport hleba u naselju Brazilija, ne bismo li saznali kako je moguće da na ovako neadekvatan način odlažu hranu.

Odgovor, nažalost, nismo dobili, pošto su svi potencijalni sagovornici "bili na sastanku".

Poslednji komentari
  • dragan nešić Vreme: 10.03.2015 16:12h

    poštovani, ovo nije vezano samo za ovaj objekakat. dovoljno je pogledati jutarnje isporuke malim trgovinama kao i u njihovim objektima kako se prodaje tako prepodneva. potom videti kako se iste vraćaju ispred tih lokala ostavljenih na milost i nemilost bakterijama i nečistoća i ostalog što se nađe u tom okolištu. Tu su istovremeno vezane i male i velike firme koje se zbog renomiranja svog poslovanja ne priliči pominjati ali za inspekciju ne bi trebalo da bude prepreka. d.n. niš

  • luznicanin Vreme: 10.03.2015 16:29h

    I u Bbausnici se hleb pakuje u one rupicaste gajbe pa se baca po podovima,ostalja ispred lokala a vozi se u raznoraznim prljavim kombijima.

  • Дане С. Vreme: 10.03.2015 17:24h

    Није то само у селу то је и у реновираном МАКСИЈУ на Бежанијској коси у улици Недељка Гвозденовића. Хлеба се довози у прљавим гајбицама, а још прљавији су људи и старе Заставе пик ап, све то се ставља на под, а већина додирне рукама 4 - 5 комада пре него изабере прави хлеб. Поред тих гајбица чистачица пролази метлом и ником ништа. Људи смо такви неки то опазимо неке баш брига. Чуди ме да инспекције ништа то не виде или им се ј.бе за народ.

  • Branislav Vreme: 10.03.2015 18:12h

    Zato lepo nemojte da budete gotovani nego brasno i kvasac i mesi,em lepse zdravije i čistije.

  • kostadin Vreme: 11.03.2015 05:30h

    Novinari istraživači ako vas nešzo interesuje - Obratiti se braći Jelić, vlasnicima PODUNAVLJA u Be očinu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP