Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GLAVNI ODBOR JEDINSTVENE SRBIJE

Palma pozvao navijače na fer navijanje: Ne bih primio Ramu u Beogradu

Autor: G.J. | 18.10.2014 - 14:45:00h | Komentara: 0

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma danas je na Glavnom odboru te stranke u Jagodini izjavio da nikada ne bi primio albanskog premijera Edija Ramu.

Dragan Marković  Palma

Dragan Marković Palma | Foto: Nebojša Marković

 
-Nikada ne bih primio albanskog premijera u Srbiji, jer on sipa so na rane srpskih porodica. Dokle više, zapitao se Marković u obraćanju članovima GO JS i pojasnio da je to njegovo privatno mišljenje, a ne predsenika JS koja podržava Vladu Srbije.


On je dodao da Srbiju nikada nije vodila Amerika, Nemačka, Engleska, Italija... već Srpski narod i građani koji žive u našoj državi, te da tako treba da bude uvek.
-Američki potpredsednik Bajden za sedam dana dva puta zove premijera Vučića, nije mu lako. Ne zovu ga da nam daju humanitarnu pomoć za poplavljene gradove, nego traže mnogo toga što samo može da predpostavimo, naveo je Marković.

Glavni odbor Jedinstvene Srbije

Glavni odbor Jedinstvene Srbije

 
Glavni odbor Jedinstvene Srbije na predlog Mrkovića dao je podršku premijeru Aleksandru Vučiću za sve što preduzima, ali je naglašeno da rokovi ne treba da budu neodređeni.


Srbija neće skrenuti sa evropskog puta, ali isto tako nijedna svetska sila i država neće moći da nas odvoji od brata koji se zove Rusija, istakao je Marković i dodao da je to program i politički cilj u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti JS.
-Jedini svetski državnik koji se u Beogradu obratio našim građanima sa ,,Braćo Srbi“ je predsednik Ruske federacija Vladimir Putin. Ne samo na rečima, već i delima Rusija pokazuje bratski odnos prema Srbiji, rekao je Marković.
 

Dragan Marković Palma

Dragan Marković Palma | Foto: Zoran Ilić

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je pozvao navijače Crvene zvezde i Partizana na fer navijanje.
-Navijači na derbiju treba da pokažu da su navijači sa sportskih godađaja i da nisu onakvi kakvim ih predstavljaju svetski mediji. Neka danas pobedi bolji tim na terenu, rekao je Marković.

Mapa Velike Albanije na sportskom događaju u Beogradu za Srbe nije provokacija, već napad i Albanski terorizam, rekao je on i pozvao SAD i velike sile da ne primenjuju dvostruke aršine.

Upravljač za dron / Foto: Fejsbuk

Dron na utakmici Srbija Albanija / Foto: Fejsbuk

 
-Ako je Srbija podržala SAD u borbi protiv islamskog terorizma i džihadista, tako i mi sada pozivamo SAD i Evropu da se uključe u borbu protiv Albanskog terorizma. Kako drugačije nazvati to što Albanci žele da oduzmu delove teritorije Srbije, Crne Gore, Grčke i Makedonije, naveo je Marković.

On je osudio postupke albanskih fudbalera i delegacije na utakmici u Beogradu i rako da je to osmišljen i organizovan napad, te da očekuje od ,,UEFA da kazni teroristički klub, jer to nije fudbalska reprezentacija već teroristička“.

Marković je osudio napade na radnje Albanaca u Srbiji.
-Jedinstvena Srbija osuđuje napade i paljenje radnji Albanca u Srbiji. To nije nešto sa čim Srbi treba da se ponose. Pozivamo građane Srbije da poštuju nacionalne manjine. Bojim se da ako dogodi još neki napad, da će Srbi koji žive u getu na Kosmetu imati problema, rekao je Marković.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP