Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PUT PUTUJU

Palma vodi
ljude u Beč!

Autor: E. A. | 20.11.2012 - 13:34:00h | Komentara: 0

133 člana privredno-političke delegacije, predvođena predsednikom Skupštine grada Jagodina i Jedinstvene Srbije, Draganom Markovićem Palmom, boraviće u organizaciji grada Jagodine od 21. do 23. novembra u trodnevnoj radnoj poseti Beču.

Pored zvaničnika Jagodine i privrednika, u delegaciji su i gradonačelnici Kruševca i Leskovca, predsednici opština Trstenik, Rekovac, Obrenovac, Surčin i Ub, kao i visoki funkcioneri opština Bela Crkva, Obrenovac, Aleksinac, koje će na ovaj način dobiti priliku da investitorima u Beču predstave svoje potencijale. Prvog dana posete Beču, planiran je sastanak sa predsednikom Petog Bicirka gospodinom Vimerom, nakon čega je predviđen obilazak pogona za preradu vode.

Dragan Marković Palma

Dragan Marković Palma putuje u Beč

Drugog dana posete austrijskoj prestonioci delegacija će imati sastanak u Privrednoj komori Beča, kome će prisustvovati i ambasador Srbije u Beču Milovan Božilović, predstavnici Privredne komore Beča i austrijski privrednici. U petak, 23. novembra predstavnici delegacije sastaće se sa predsednikom 16 Bicirka, nakon čega će profesori sa Pedagoškog fakulteta u Jagodini i Megatrend univerziteta, koji su takođe u ovoj delegaciji, posetiti Pedagoški fakultet u Beču.

Kako je ranije najavio predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, ''cilj posete je razgovor sa privrednicima Beča i Austrije i ponuda investitorima iz te zemlje da ulažu u Srbiju'', koja je, kako je Marković naglasio, ''jedina zemlja u okruženju koja daje subvencije i do 10.000 evra po zaposlenom, brzo rešava administrativne poslove i da je jedna od najboljih zemalja za investicije''.
Sve troškove ovog putovanja snose donatori i ni jedan dinar neće biti potrošen iz budžeta grada Jagodine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP