Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPSADA

Paori traktorima opkolili Chaddinu firmu!

Autor: Blic.rs | 28.08.2013 - 13:14:00h | Komentara: 2

Nezadovoljstvo zbog niske otkupne cene poljoprivrednih proizvoda, subotički poljoprivrednici, okupljeni oko Udruženja poljoprivrednika Subotica, iskazali su juče protestnom vožnjom traktorima oko „Fidelinke“.

Oni su se pridružili kolegama iz Banata, koji su blokirali uljare u Zrenjaninu i Novoj Crnji, kao i onima koji su krenuli prema Beogradu, kako bi nadležnima u Vladi Srbije uručili zahteve.

Dozlogrdilo im

Dozlogrdilo im

 - Želimo da ukažemo na mnoge probleme u poljoprivredi jer ne možemo prihvatiti da cene u Srbiji ne mogu pokriti cenu koštanja proizvodnje ratarskih kultura i tražimo da budu kao u okruženju. Trenutno radimo na svoju štetu. Simbolično smo se okupili kod “Fidelinke” jer je ona sinonim za skladištenje žitarica u regionu. Nadamo se da će nas nadležni ozbiljno shvatiti, a ako ne shvate našu poruku onda ćemo krenuti prema Beogradu - rekao je Miroslav Kiš iz Udruženja poljoprivrednika Subotica.

On je objasnio da ratari "nemaju s kim da razgovaraju" i da se zato "nadaju da će novi ministar imati više sluha za naše probleme, da će biti efikasniji i da neće štititi samo interese prerađivača i manjih interesnih grupa".
Ukoliko dođe do radikalizacije protesta, dodao je, neće biti blokade puteva već isključivo protestnih vožnji kojima bi se se ukazalo na probleme u agraru.

Podsetimo, Jelena Jovanović, supruga lidera LDP, je osnivač privrednog društva "Agroposlovi" doo iz Beograda, koje je zakupac dela proizvodnih kapaciteta "Fidelinke".

Chaddo, oženi me: Zamislite ga bez naočara...

Chaddo, oženi me: Lider LDP zvezda pakistanske televizije...

Za one koji su zaboravili čemu ime Kedonir Čada iz naslova, radi se o prilogu pakistanske televizije, koja je na Himalajima "uhvatila" srpskog političara i predstavila ga kao skijaša.

- Mi smo prvi ljudi na ovom predivnom delu Himalaja i savetovao bih svima da obavezno posete Pakistan - rekao je tada Jovanović.

Poslednji komentari
  • Mirjevac Vreme: 28.08.2013 13:49h

    Pitam se sta, i kakve veze ima Ceda, i njegova supruga sa ovima nezadovoljnim poljoprivrednicima? Tu ste trebali da naglasite da je vlada kriva, i premijer, a ne Ceda!

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 28.08.2013 15:25h

    Је `л јасно!?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP