Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODLUČENO

Parada ponosa će se održati u nedelju!

Autor: FoNet | 24.09.2014 - 11:12:00h | Komentara: 4

Predsednik parlamentarnog Odbora za kontrolu službi bezbednosti i funkcioner Srpske napredne stranke Momir Stojanović izjavio je Danasu da će u nedelju biti održana Parada ponosa, jer su bezbednosni rizici mnogo manji nego proteklih godina.

Prema Stojanovićevim rečima, Parada ponosa će biti održana jer je aktivnost desničarskih organizacija ove godine beznačajna.
Nadležne službe u sektoru bezbednosti će izneti procene. To su Bezbednosno informativna agencija, Vojno bezbednosna agencija, Vojno obaveštajna agencija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, izjavio je Stojanović.
On je rekao da, ako je rizik jako visok, neće biti odobren takav skup.
Ukoliko su pretnje po bezbednost građana tolike da oni to mogu da kontrolišu, dozvoliće održavanje. Mislim da će ovog puta sve te procene biti pozitivne i da će odobriti održavanje skupa, izjavio je Stojanović.
Poslednji komentari
  • ator Vreme: 24.09.2014 12:13h

    pa islepac bi video da ce biti frke.to sto su se primirili ,ne znaci da nece napati gejeve.izvukli su lekciju od predhodnih godina i ovaj put cute i rade.

  • dragan Vreme: 24.09.2014 12:16h

    ocekujemo da i veliki vodja bude na celu parade sa sve tomom i tomavacom.smanjili su penzije i plate pa sad mogu opusteno da svi paradiraju.laku noc jadna srbijo.

  • MILA Vreme: 24.09.2014 14:38h

    Ja vise stvarno ne razumem kako obican svet ima uopste vremena da se toliko bavi homosexualcima?! Pa apsolutno je njihov problem koga i koji pol biraju za partnere. Sta se mene tice njihov izbor?! I sta se ikoga tice iciji izbor?! I zasto ikome smeta iciji izbor?! Hoce paradu pa neka imaju paradu! Godinama vec punimo novine glupim diskusijama i jos vecim pretnjama onih kojima neciji izbor partnera smeta. Gluposti! Imaju prava da rade sta hoce dok god ne cine prekrsaj i ne ugrozavaju ostale. Pozdravljam paradu!

  • Драгомир Vreme: 24.09.2014 15:30h

    Ало,бре,парадери,одложите манифестацију како можемо заједно за понедеоник?У недељу имам опасан посао око вођњака и баште а пре подне да посетим гробље.У понедеоник моја Радојка иде код сестре у Заклопачу код Гроцке па бих се ја тога дана по ноћи искрао и од ране раности бих почео да парадирам!И сада ви мислите да ја терам комендију?Ово је слободна земља и има куј како 'оће може да тера зезанцију!Ел тако?Мора да је тако!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP