Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER IVICA DAČIĆ U STILU ALANA FORDA

Parade će biti, ako je ne zabranimo!

Autor: B. Janačković | 25.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da još uvek nije doneta nikakva odluka o održavanju gej parade i da se razmatraju bezbedonosne procene kako se pribiližava datum održavanja ovog skupa. On je istakao da MUP ne odobrava skupove, već ih „samo zabranjuje“.

Premijer Dačić isprobao je juče u Nišu ruski avion

Premijer Dačić isprobao je juče u Nišu ruski avion | Foto: K. Kamenov

- Ako ima potrebe za zabranom, mi ćemo zabraniti. Ali nećemo ga dozvoliti jer na to nemamo pravo. Nemamo mi pravo da odobravamo šta će da se održi, a šta neće. Oni su uredno prijavili, ako skup ne bude zabranjen, biće održan. Sad sam odgovorio u stilu Alana Forda - rekao je Dačić prilikom posete Nišu. On se osvrnuo na činjenicu da se ovaj skup najavljuje uvek u septembru ili oktobru, jer se u to vreme zaključuju godišnji izveštaji o napretku Srbije u Evropskoj uniji.


Hvala za 5. oktobar!

Zahvalio bih se onima koji su nas srušili 2000. godine, žao mi je što nas ranije nisu srušili jer ne bismo stigli da napravimo tolike greške u devedesetim godinama i pre bi se vratili na vlast, ocenio je Dačić, komentarišući godišnjicu izbora 2000.godine. On je javno pozvao i Vuka Jeremića da se po povratku iz Njujorka priključi SPS-u.
- Politika koju je on zastupao svih ovih godina uvek je bila bliža SPS-u, nego DS-u i zato je tako i prošao. Za njega bi bilo najbolje da je u SPS-u zato što je to kompatibilno sa njegovom politikom... Naše članstvo i birači imaju pozitivno mišljenje o njemu - rekao je Dačić.

-Zašto? Dokle više da nas svake godine ucenjuju Evropskom unijom... Nemoj samo da neko kaže da je to uzor kojim ćemo vaspitavati našu decu - rekao je Dačić. Premijera su naljutile kaklulacije da bi on trebalo da otvori „Paradu ponosa“, a Vučić da je zatvori.

- Ko su oni da govore o tome da ću ja da otvorim neki skup ili gospodin Vučić da zatvori. Nisu nas ni pitali da li ćemo to da učinimo. Ko je njima dao prava da manipulišu našim imenima. Nemam ja nikakvu mržnju, samo ja ne mogu da prihvatim da je to normalno, zato što nije prirodno. Ako nije prirodno, ako je to manjina ili izuzetak onda i oni moraju da vode računa da ne vređaju osećanja većine. Kao što znate prošle godine su napravili izložbu gde su Isusa Hrista predstavili kao homoseksualca. I očekuju da ih neko sada ovacijama i aplauzima dočeka - zaključio je Dačić.

Premijer Dačić juče je u Nišu sa ruskim ministrom za vanredne situacije Vladimirom Pučkovim razgovarao o pravnom regulisanju srpsko-ruskog humanitarnog centra, njegovom opremanju i lokaciji na kojoj će se nalaziti u tom gradu. Dačić i Pučkov istakli su da srpsko-ruski humanitarni centar ima cilj da reaguje u svim vanrednim situacijama izazvanim elementarnim nepogodama, kako na području Srbije, tako i u zemljama regiona, na poziv njihovih vlada. Ponovivši još jednom da neće odgovarati na pitanja da li je to vojna baza, Dačić je rekao da je Rusija najveći spoljnotrgovinski partner zapadnih zemalja i da oni mogu da se „ljube sa Putinom, a mi sa njima ne možemo da spasavamo ljude”, što je, kako je rekao, jedna licemerna situacija.

Srpski i ruski ministar su na niškom Aerodromu „Konstantin Veliki” prisustvovali demostracionom letu ruskog aviona za gašenje požara „Berijev B 200”. Ruska letelica smeštena je na niški aerodrom kako bi kolegama iz sektora Ministarstva unutrašnjih poslova za vanredne situacije pomagala u gašenju požara i tu će biti do 30. septembra.
Poslednji komentari
  • Tuga :( Vreme: 25.09.2013 07:44h

    Gospodine ministre da li je prirodno da za vreme vaseg mandata huligani odredjuju koji ce se skup odrzati a koji ne? Da li je prirodno da je toliko nasilja na ulicama? Da li je prirodno da nam trinaestogodisnjaci imaju vise krivicnih prijava nego razreda osnovne skole?? Da li nasu decu treba da vaspitavamo u tom pravcu??? Da biju manjinu jer nije prirodna ,ali je zato krivicna prijava IN u danasnje vreme i ako nemas bar jednu nisi prirodan??

  • srna Vreme: 25.09.2013 13:36h

    Treba pre početka parade kod kineza kpiti praćke pa sa pristojne udaljenosti poslati učesnicima klikere dugini boja, i tako ih pdržavati...

  • veca Vreme: 25.09.2013 20:04h

    NEMAM NISTA PROTIV TOG NARODA KOGA JE PRIRODA ZAOBISLA ALI NEKA ONI TORADE U SVOJIM KUCAMA! OVAKO ISPADA DA JEDNA NAOPAKA MANJINA MALTRETIRA VECINU! MENI LICNO JE ZAISTA POZLILO KAD SAM VIDELA DVA MLADICA KOJI SE LIZU

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP