Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SPC TARIFNIK

Parastos i razvod najjeftiniji

Autor: | 28.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Crkva Svetog Đorđa u Boru objavila je nedavno na svojoj oglasnoj tabli tarifnik usluga Srpske pravoslavne crkve, piše “Novi magazin”, a po kojem je najjeftinije razvesti se od svog partnera, dok su venčanja i dalje najskuplja rabota pod okriljem Crkve.

Cenovnik

Cenovnik

Blogerka Sonja Pavlović objavila je fotografiju cenovnika pod naslovom “Cenovnik crkvenih usluga za 2013. ili kako zaraditi ‘audi A6’?”, koji je postavljen 12. maja, baš na dan Svetog Vasilija Ostroškog i u jeku najnovije afere koja potresa SPC, a u vezi s navodnim skandaloznim video-snimcima bivšeg vladike zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavende. Naime, sumnja se da je on, shodno snimcima, imao nedozvoljene odnose sa mladićima i maloletnicima. Neposredno pre toga, srpsku javnost su uzburkale izjave mitropolita Amfilohija i vladike Atanasija na mitingu kosovskih Srba u Beogradu, na kojem su “sahranili” Vladu Srbije i maltene poručili premijeru Ivici Dačiću da će završiti kao ubijeni premijer Zoran Đinđić. Ništa manje šokantan nije ni slučaj prebijanja monahinje Mihaele (78) od strane sveštenika dok je ispred Saborne crkve u centru Kragujevca sakupljala priloge za manastir Pravedni Jov. Vladika bački Irinej je u svojstvu portparola Srpske pravoslavne crkve kritikovao medije zbog načina izveštavanja o aktivnostima i životu Crkve. Na forumima se vode žestoke debate o SPC, a nezaobilazno pitanje je i materijalno stanje sveštenih lica u vreme kad ekonomska kriza uveliko potresa Srbiju.

Poslednji komentari
  • Kalimero Vreme: 28.05.2013 07:15h

    A fiskalni racun?

  • LUDJAK Vreme: 28.05.2013 18:56h

    A TU JE PECAT.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP