Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PALA TUŽBA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA PROTIV NAŠE KOMPANIJE

Pare od presude daćemo timu za put na specijalnu Olimpijadu

Autor: Ekipa Alo! | 02.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Apelacioni sud u Beogradu presudio je da je neosnovana tužba koju je protiv naše kompanije „Ringier Axel Springer“ podneo glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ Dragan J. Vučićević, zbog čega će on na ime sudskih troškova morati da plati 174.300 dinara!

Humano: Novac će biti  iskorišćen da naš tim ode u Ameriku

Humano: Novac će biti iskorišćen da naš tim ode u Ameriku | Foto: Dejan Briza

Kompanija „Ringier Axel Springer“ novac od sudske presude odlučila je da donira u humanitarne svrhe, kako bismo pomogli da naš tim Specijalne Olimpijade ode na svetske Igre za osobe sa intelektualnim poteškoćama u Los Anđelesu.

Izgubio: Dragan J. Vučićević

Izgubio: Dragan J. Vučićević


Da podsetimo, Vučićević je u svojstvu građanina podneo tužbu protiv naše kompanije kao izdavača dnevnih listova „Blic“ i „Alo!“, i njenih zaposlenih Vuka Cvijića, novinara dnevnog lista „Blic“, i Dejana Vukelića, u vreme podnošenja tužbe glavnog i odgovornog urednika dnevnih novina „Alo!“, zbog tekstova u kojima su, prema rečima tužioca, navodno objavljene „informacije koje prethodno nisu na odgovarajući način proverene“, što se na kraju ispostavilo kao netačno. Tužilac je na ime naknade nematerijalne štete zahtevao da mu solidarno isplate iznos od 100.000 dinara.

Pobedio:  Dejan  Vukelić

Pobedio: Dejan Vukelić | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

Međutim, apelacioni sud u Beogradu je odbio tužiocev zahtev kao neosnovan i naložio tužiocu da tuženima na ime troškova postupka solidarno isplati iznos od 174.300 dinara. Kako se u ovoj kompaniji ništa ne radi zarad lične koristi, već u interesu javnosti i medijske slobode, iznos koji će Dragan Vučićević morati da isplati kompaniji po nalogu suda, kompanija „Ringier Axel Springer“ će uplatiti u humanitarne svrhe, kako bi pomogla da naš tim Specijalne Olimpijade ode na svetske Igre za osobe sa intelektualnim poteškoćama u Los Anđelesu.
Ostalo je samo dva meseca do tog najvećeg takmičenja ove godine, sa preko 7,5 hiljada sportista iz 135 zemalja sveta. Pred našim atletama, životnim borcima i herojima, njih 87, na putu do Specijalnih olimpijskih igara stoji samo jedna prepreka, a to su sredstva za avionske karte do Los Anđelesa, te će im ovaj novac svakako pomoći da dosegnu svoj san.
Poslednji komentari
  • Direktorka Vreme: 03.06.2015 08:52h

    Nemoguće je da upitnik izadje u javnost, kada je testiranje sutra! Mi smo dobili od školske uprave i sve je u redu u pdfu, možda word ne radi u starijim verzijama, poenta je da upitnike još niko nije video osim direktora. Ovo nije poslao roditelj!

  • Milanka Vreme: 03.06.2015 08:59h

    Važno je da je sa testovima sve u redu, a kod nas u školi nema smetnji ni sa upitnikom.

  • Milanka Vreme: 03.06.2015 08:59h

    Važno je da je sa testovima sve u redu, a kod nas u školi nema smetnji ni sa upitnikom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP