Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BOMBA PRELAZNOG ROKA

Partizan hoće i Vešovića!

Autor: Novosti | 24.12.2013 - 22:10:00h | Komentara: 1

Crno-beli su već kontaktirali Vešovićeve agente i raspitali se za mogućnost da doskorašnji fudbaler Crvene zvezde ove zime pojača redove večitog rivala.

Marko Vešović

Marko Vešović | Foto: RAS

Bomba prelaznog roka je tempirana: Partizan hoće da dovede Marka Vešovića! I ne samo da u Humskoj imaju tu želju, već su preduzeli i konkretne korake ka angažovanju doskorašnjeg fudbalera Crvene zvezde.
Kako “Novosti” saznaju, predstavnici Partizana već su kontaktirali Vešovićeve agente i raspitali se za mogućnost da mladi crnogorski fudbaler, koji je nedavno tužio Zvezdu i dobio raskid ugovora, ove zime pojača redove večitog rivala. Novi trener crno-belih Marko Nikolić najveći je zagovornik ove ideje, pošto 22-godišnjeg brzonogog igrača vidi kao idealno rešenje za tim koji planira za proleće.
Prema njegovim zamislima, Vešović bi zauzeo mesto po desnom krilu, što je i bila njegova pozicija kada je pre četiri godine iz Budućnosti stigao na “Marakanu”. Vremenom, pouzdani fudbaler je u Zvezdi transformisan u desnog beka s izraženim ofanzivnim svojstvima, ali ga novi šef struke crno-belih ne vidi na tom mestu, za koje je danas angažovan iskusni Miroslav Vulićević.
Želja Partizana da dovede Vešovića nije od juče, jer su u Humskoj pokušali da ga “otmu” Zvezdi i prošlog leta. Međutim, uprkos insistiranju crno-belih, pa čak i sopstvenog užeg okruženja, Marko je tada odbio da pređe u komšijski tabor i nastavio put u Zvezdi, za koju je nedugo zatim odigrao i stotu utakmicu. Iako dugo nije želeo da podnese arbitraži zahtev za raskid, verujući u bolje dane na “Marakani”, Vešović je taj korak preduzeo minulog novembra. Kako je sam tada priznao, bila je to odluka njegovog menadžera Radojice Božovića, a razlog su bila nagomilana dugovanja i prekršena obećanja od strane uprave.
Vešović je trenutno na odmoru u inostranstvu, a po njegovom povratku trebalo bi da se intenziviraju pregovori. S obzirom na to da nekog unosnog inostranog angažmana trenutno nema na vidiku, a da bi Partizan mogao dobro da ga plati jer je slobodan igrač i crno-beli ne bi trošili novac na obeštećenje, vrlo je moguće da se doskorašnji zvezdaš predomisli i ovaj put prihvatgi ponudu s druge strane Topčiderskog brda.
 
Poslednji komentari
  • Ja sam ZA! Vreme: 25.12.2013 05:54h

    ...a to bi u konacnom moglo da znaci da se Luka pripremi za prodaju! Bila bi to sjajna kombinacija, i na istoj bi se i dobro zaradilo! A sve strane bi bile zadovoljne:Luka bi resio sve probleme , Vesovic dobio sansu da igra u Evropi i obezbedi unosan aranzman za godinu dana a Partizan bi dvostruko profitirao: zaradio bi na Lukinom transferu i dobio bi iVeska za nista i ponovo zaradio na toj "poziciji". Istina, imamo i izuzetno talentovanog momka Zileta na toj poziciji, ali ne treblo opterecivati previse njegova slabasna pleca! Ja sam za dolazak Vesovica. On je tehnicki vrlo dobar igrac, snazan, brz i dobar strelac. uz to polivalentan igrac, visestruko upotrebljiv....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP