Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LIDER ZZS-A UPUTIO PORUKU POČASNOM PREDSEDNIKU DS-A

Petrović: Tadić aktivnije da se uključi u politiku!

Autor: M. Dakić | 21.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Dušan Petrović, šef poslaničkog kluba „Zajedno za Srbiju“ i nekada jedan od najbližih saradnika Borisa Tadića, pozvao je počasnog predsednika Demokratske stranke da se aktivnije uključi u politiku!

Osniva stranku: Dušan Petrović

Osniva stranku: Dušan Petrović | Foto: Slaviša Milenković

On u izjavi za „Alo!“ kaže da je to neophodno zbog trenutne situacije u državi i smatra da bi Tadićeva energija doprinela motivisanju velikog dela evropski orijentisanih birača.


- Za celu zemlju bi bilo vrlo dobro da se ubrza i na bolji način postavi organizovanje cele opozicije. Ogroman broj građana u ovom trenutku ne bi doneo odluku da izađe na izbore ukoliko se oni dese, pre svega ljudi koji su glasali za DS i druge stranke evropskog opredeljenja, tako da mislim da bi aktivno učešće Borisa Tadića u svakodnevnim političkim poslovima blagotvorno uticalo na mogućnost da se na dobar način artikuliše politička energija - izjavio je Petrović za „Alo!“ nakon što je u Kruševcu na sastanku Glavnog inicijativnog odbora započeo formalnu proceduru za formiranje sopstvene partije.
Taj proces trebalo bi da se završi do kraja godine.

Je l‘ u ovu fotelju?: Boris Tadić

Je l‘ u ovu fotelju?: Boris Tadić | Foto: Đorđe Kojadinović


- Samouprava, solidarnost i Evropa osnove su politike kojima će se rukovoditi politička stranka Zajedno za Srbiju. Promene političkog i ustavnog sistema otvoriće put da Srbija postane snažna država, sastavljena od regiona kao najviših izraza samouprave - navodi se u saopštenju.
Poslednji komentari
  • Miroslav Vreme: 21.10.2013 08:04h

    Put pun rupa i pored njega Tadić pred izbore, oko njega gomila novinara, raznih televizija itd... i kaže: Ovaj put moramo da popravimo i on će biti jedino popravljen ako mi pobedimo. Posle četiri godine opet ista ekipa pored istog puta koji je dobio još koju rupu pride i ponovo precednik: Ovaj put ćemo da popravimo čim dobijemo izbore a u suprotnom ostaćete i bez puta i bez posla i nećete osetiti blagodeti evropskog standarda. Tadić je najveći demagog kojeg ni da su školovali najveći od najvećih demagoga u komunizmu. Iako kad malo bolje razmislim verovatno mu je učitelj bio otac pripadnik OZNE zato dotični i nije dirao u osinjak službi bezbednosti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP