Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDALOZNO: NOVINARKA IZBAČENA IZ VIŠEG SUDA U BEOGRADU!

Pevaljke mogu, ostali stoj!

Autor: S.V. | 10.06.2013 - 15:43:00h | Komentara: 4

Predstavnici suda, u ovom slučaju Višeg suda u Beogradu u Timočkoj 15, mogu da rade šta hoće! Da je tako, uverila se i naša novinarka koja je danas pokušala da uđe u zgradu na zakazano suđenje oko 13 časova. Obezbeđenje ju je odmah sačekalo sa rečima da ne može u zgradu u papučama, dok su mogle da uđu stranke u otvorenim sandalama i sa samo par kaiščića.

Svetlana Vojinović

Ovako se ne može... | Foto: Vesna Lalić

Na pitanje kako oni mogu da uđu iako im je obuća otvorenija, samo su ponovili da ne može u zgradu. Isti odgovor je dobila i sudija. Pošto je novinarka pozvala Upravu Višeg suda i objasnila da obezbeđenje u zgradu pušta koga hoće, vrlo brzo dobila je odgovor da nisu problem papuče, već haljina, koja nije bila ni kratka ni na bretele, iako su u zgradu u isto vreme ulazile žene u majicama bez rukava!

Na pitanje da li znaju da u kratkim suknjama i u helankama šetaju zaposlene u tom sudu, usledio je odgovor da je za njih zadužen predsednik suda!

Pozvali smo predsednika Višeg suda Aleksandra Stepanovića u nameri da ga pitamo zašto se primenjuju dvostruki aršini pri ulasku u zgradu i da li je on upoznat s tim, ali nam je njegova sekretarica rekla da je van zgrade i da ćemo preneti poruku da se javi novinarki. Međutim, on se nije javio.

A da zaista postoje dvostruki aršini, govori i činjenica da se pevačica Ana Nikolić pre dve godine pojavila u sudu u kratkom šortsu. (Ne)prikladno odevena ušetala je u sud, čime je prekršila pravila odevanja na takvom mestu.

Ana Nikolić

... a ovako se može u sud!

Ana Nikolić

Ana Nikolić

- Ja sam se baš trudila da budem kulturno obučena. Meni je ova kombinacija baš za sud, baš sam se spremila - izjavila je tada novinarima!
Poslednji komentari
  • dagi Vreme: 10.06.2013 16:37h

    A sto ne stavite kako je `Ceca nacionale` izgledala na sudjenju..

  • kanadjanin Vreme: 10.06.2013 21:31h

    To sa dres kodom po nasim javnim ustanovama je zesca komedija i potpuno bepotrebno maltretiranje gradjana. Podhitno tu lakrdiju ukinuti. Ako mozes da setas u sorcu po ulici i to je moralno zasto to sud, milicija i td. shavataju drugacije. Zivim u Kanadi i po pasos idem bez ikakvih problema u sorcu i sandalama ako je leto. Kod nas me u istom tom sorcu i sandalama milicioner zaustavi na ulazu i zgradu milicije i nedozvoljava mi da udjem da bih se prijavio. To je da popi**is. Pa nemogu iz Kanade da vucem odelo samo da bih mogao da se prijavim u miliciji na +40 stepeni (i to prijavljivanje nigde u Evropi nepostoji). Ispada da milicija vise vodi racuna o garderobi gradjana nego o kriminalu i poslu kojim treba da se bavi. A rekao bih i sudije bi verovatno efikasniji bili kad bi te sluzbenike koji stoje na vratima i vracaju ljude, uposlili da rade nesto sto bi sudu stvarno koristilo. Javne sluzbe vi ste tu zbog gradjana a ne obrnuto.

  • zoran m. Vreme: 10.06.2013 21:52h

    Jos jedan od mnogih bisera naseg sudstva-korumpiranost,bahatost pojedinih sudija,razvlacenje sudjenja,blagonaklonost prema ,,navijacima,,itd.Jednom recju-drzava u drzavi!

  • nedjo Vreme: 11.06.2013 01:05h

    to je kao bitno,a o lopovluku na sve strane??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP