Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JKP „TRŽNICA“ TRAŽI ZAKUP APARTMANA 364 DANA GODIŠNJE

Pijačari bi da se baškare na Zlatiboru

Autor: N. N. Travica | 12.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Uprava novosadskog JKP „Tržnica“ pre nekoliko dana raspisala je oglas za zakup apartmana na Zlatiboru, uprkos oštrim merama štednje koje su i dalje na snazi. Apartman na Zlatiboru bi se koristio 364 dana, a potrebno je da, između ostalog, bude opremljen i prostorom za smeštaj ski-opreme.

Apartman  mora da ima  dva TV-a i  ostavu za  skije

Apartman mora da ima dva TV-a i ostavu za skije | Foto: Profimedia

Konkretno, „Tržnici“ treba prostor na Zlatiboru koji ima najmanje 45 kvadrata, da se nalazi u prvoj gradskoj zoni ovog turističkog naselja, da je u prizemlju objekta, da ima parking mesto ispred objekta i garažno mesto, da u blizini ima igraonica za decu, da ima posebnu prostoriju za odlaganje ski-opreme, da je opremljen sa dva televizora, kablovskom, internetom, da ima interfon, da je objekat obezbeđen video-nadzorom, kao i da ima mašinu za pranje veša i centralno grejanje.

JKP „Tržnica“ traži zakup apartmana 364 dana godišnje

JKP „Tržnica“ traži zakup apartmana 364 dana godišnje | Foto: Nenad Mihajlović


Inače, kako prenosi portal 021, ovo nije prvi put da „Tržnica“ zakupljuje apartman, jer je i prošle godine na istovetnom tenderu (dokumentacija je istovetna, a razlika je samo u datumu) posao pripao Agenciji za turizam, nekretnine i menjačnica „Zlatibor tours“ po ceni od 959.868 dinara.

U ovom preduzeću tvrde za „Alo!“ da u konkursu nema ništa sporno i priznaju da ovo nije prvi put da iznajmljuju apartman na ovoj planini.

- Rentiranje tog apartmana na Zlatiboru nije uvedeno ove godine. Godinama preko sindikata šaljemo zaposlene na Zlatibor, o čemu mogu da svedoče sami naplaćivači na pijacama koji su tamo odlazili. Tender je objavljen na sajtu JKP „Tržnica“ 9. februara i ispoštovane su sve zakonske procedure, jer se radi o javnom preduzeću - rečeno je našem listu u JKP „Tržnica“ uz napomenu da „niko ne garantuje da će ovaj tender uopšte uspeti“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP