Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POLICIJSKA SAZNANJA O "CRNOM GOLFU" U ČAČKU

Pijani i obesni mladići plaše đake vičući na njih

Autor: novosti.rs | 09.12.2014 - 10:15:00h | Komentara: 0

Čačanska policija povodom misterioznog "golfa" ponavlja da nema mesta panici. Roditelji su nezadovoljni dosadašnjim tokom istrage dok su učenici još uvek u šoku.

Golf

Golf | Foto: Profimedia

Dosadašnja istraga o pokušajima otmice učenika osnovnih škola u Čačku od strane nepoznatih osoba u crnom "golfu", pokazala je, kako nezvanično saznaju "Novosti", da se radi o pijanim i obesnim mladićima koji su iz automobila u pokretu plašili mališane, vičući na njih i hvatajući ih za ruku. Policija je, i pored insistiranja da se sazna nešto više o prijavi roditelja koji su posumnjali da su njihovi dečaci bili meta otmičara, tek posle nekoliko dana saopštila "da su sva deca bezbedna i da nema potrebe za širenjem panike", kao i da "intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovel do stvaranja ove situacije".

Čačak

Čačak | Foto: Vladimir Nikitović

Roditelji čačanskih školaraca, koji su bili preplašeni posebno nakon što je policija reagovala na poziv OŠ "Vuk Karadžić", u čijoj blizini su deca i prijavila pojavu crnog golfa, kivni su na izostanak pravovremene reakcije policije, koja je po njihovom mišljenju, trebalo da se oglasi odmah nakon pisanja medija o ovom slučaju.

Goran Milosavljević, otac dvojice dečaka - desetogodišnjaka i osmogodišnjaka, koji su bili na meticrnog golfa, kaže da ga pogađa to što policija sada pokušava da dokaže da se radi o dečijoj mašti. Dodaje da su njegova deca pretpela traume i da im se od dana kada su napadnuti strah uvukao u kosti.

-Niko nam iz policije ništa nije javio. Mi jednostavno hoćemo da znamo zašto je neko preplašio našu decu, ili, ne daj bože, pokušao da ih otme. Jer moj stariji sin u mom prisustvu je u policiji kazao da je njega iz auta uhvatio čovek za ruku i da ga je vukao u kola. Inspektor koji je pričao sa mojim sinom, Miroslav Lazović, koga moram da pohvalim, kazao mi je da dete ne laže i da će pokrenuti istragu - kaže Goran i dodaje da se pita kako to odjednom sada pričaju da se radi o lažnim informacijama i da neko pokušava da širi paniku. - Da li ja to širim paniku? Po savetu lekara svoje dete treba da odvedem kod psihologa zbog pretrpljenog šoka.

Milosavljević naglašava da neće stati sve dok ne bude saznao ko stoji iza napada. On će, kako kaže, lično otići i kod načelnika Policijske uprave na razgovor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP