Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TAJNA INDONEZIJE

Planina ORGIJA: Hiljade stranaca ima seks, vrata se otvore i samo se ređaju! (VIDEO)

Autor: dnevnik.hr | 19.11.2014 - 13:25:00h | Komentara: 2

U Indoneziji postoji "seks planina" koju pohode vernici kako bi sedam puta zaredom imali seks sa neznancem, da bi im "krenulo" u životu!



Radi se o jednoj od najbizarnijih, ali i najbolje čuvanih tajni Indonezije, najmnogoljudnije muslimanske zemlje. Tokom vele godine hiljade hodočasnika putuje u Gunung Kemukus, odnosno seks planinu kako bi imali seksualne odnose sa potpuno nepoznatim ljudima- što je deo verskog obreda.
Kako bi ritual bio uspešan osoba mora da svakih 35 dana ima seks sedam puta za redom.
U ritualima učestvuju hiljade hodočasnika, a pinekad ih se sakupi i po 8.000 u jednoj noći.
Drevni ritual datira iz 16. veka, a oni koji ga obavljaju veruju da im donosi sreću i bogatstvo. U ritualu učestvuju oženjeni muškarci, domaćice, vladini službenici, ali i prostitutke.
Za zemlju i religiju u kojima je seks tabu tema, ideja planine za seks čini se jako čudnom.
Priča počinje u 6. veku kada je mladi indonežanski princ imao aferu sa svojom maćehom. Pobegli su u planine gde su imali odnose, a usred jednog su uhvaćeni, ubijeni i tamo pokopani.
Svetište na tom mestu postoji i danas, a kako oni nisu uspeli da dovrše radnju, drugi veruju da će, ako to učine, sreća doći do njih.
To je javanski ritual koji je bitno drugačiji od muslimanskog sveta, vrlo drugačiji od svega drugog u Indoneziji. Uverenja su mešavina islama, hinduizma i buizma, kažu poznavaoci.
Ritual je s vremenom postao popularan i pretvorio se u turističku atrakciju. Iako vlasti znaju što se događa na planini, prave se da to ne vide.
Inače, na planinu dolazi više muškaraca nego žena pa se mesto pretvorilo u teritoriju na kojoj ordiniraju prostitutke.
Problem su i polno prenosive bolesti pa je na planini otvorena i klinika.
Hodočasnica Mardijah je udovica koja dve godine ima finansijskih problema. Živi u malom javanskom gradu i upravo je završila misiju, odnosno imala je seks sedam puta. Tvrdi da joj posao bolje ide i da ima više novca, što je, kaže, možda dokaz da ritual ima smisla, prenosi "Dnevnik.hr".
 
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 20.11.2014 11:21h

    Hahahahaha....strava!!! Hahahahaha.... da im krene u zivotu. Super mi je ovo!!!

  • Almir Vreme: 22.11.2014 02:11h

    Ana posto vidim da nisi upucena odma moram da ti kazem da ovo nije istina,tj mozda ima napacenih ali ovo Islam ne dozvoljava a sramota za redakciju sto u ovo uplecu veru. Vera nema nikakve veze sa ovim,Islam i Kuran naprotiv strogo zabranjuju blud!! Normalno da u zemlji od skoro 200miliona ima raznozaraznih i svakakvih ali ne smete da mesate babe i zabe jer vi ovim direktno vredjate Islam!! Ovo je laz,uzmite procitajte casni Kuran i videcete sami da se Islam strogo protivi ovom. Blage veze sa mozgom nema i ovo je jedan od nacina kako prosipate mrznju prema Islamu i kako neuki ljudi veruju u sve ovo. Kako bi bilo da ja sad nesto pisem u vezi biblije a nikad nista nisam procitao?? Redakciji jednog ovakvog uglednog casopisa ovo se nebi smelo desavati. Neka vas Allah uputi na pravi put i nek vam se smiluju,sta drugo da vam kazem....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP