Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALBANSKI TERORISTI PRETE:

Pobićemo srpske fudbalere snajperima!

Autor: Pravda | 28.10.2014 - 09:09:00h | Komentara: 0

Bezbednosne snage u našoj zemlji smatraju da postoji moguća opasnost od terorističkog napada na našu delegaciju kada „orlovi“ budu igrali u Elbasanu, naročito od pripadnika organizacije Islamska država čije je delovanje u regionu pojačano u poslednje vreme.

Zastava velike  Albanije koja je  izazvala haos

Zastava velike Albanije koja je izazvala haos

Posle svega što se događalo na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, u javnosti se s pravo postavlja pitanje šta bi moglo da se dogodi na gostovanju naše reprezentacije u Albaniji sledeće godine, kao i bojazan za bezbednosti srpskih fudbalera i ostalih članova tima koji budu putovali u Elbasan.
“Orlovi” bi trebalo da u oktobru 2015. godine igraju protiv albanske selekcije uz gostima, a pošto se zna da oni nisu kažnjeni i za sada se pretpostavlja, navijači će biti prisutni na tom meču, zbog čega postoji veliki strah da se ne dogodi neka vrsta odmazde za dešavanja na stadionu Partizana.
Bezbednosne strukture u Srbiji preporučiće Fudbalskom savezu Srbije da pokuša da izbegne igranje našeg nacionalnog tima u Albaniji, jer bi mogla da im bude ugrožena sigirnost, a postoji i opasnost od terorističkih napada, naročito, od pripadnika organizacije Islamske države (ISIS) čije je delovanje na Balkanu u poslednje vreme pojačano.
– Prema informacijama sa terena, ne postoji nikakva garancija bezbednosti za srpske fudbalere u Albaniji. U poslednje vreme je pojačana aktivnost terorističke organizacije ISIS u regionu i postoji osnovana bojazan od njihovog napada – kaže obavešteni izvor.
Ono što se zna jeste da će dolazak srpske reprezentacije u Elbasan izazvati dolazak velikog broja tradicionalno neprijateljski nastrojenih navijača sa Kosova i iz Albanije, a među njima će sigurno biti nekadašnjih pripadnika UČK i terorista.
– Zbog svih dešavanja na utakmici u Beogradu, na meču u Elbasanu se očekuje prisustvo terorista sa Kosova i ISIS, bivših članova UČK, ali i veliki broj Albanaca željnih osvete. Sam dolazak u Albaniju predstavljao bi opasnost za našu delegaciju. Najgore od svega što te potencijalno opasne osobe nisu u datoteci albanskih snaga bezbednosti i neometano mogu sa oružjem da uđu u hotel u kome će biti smešten naš tim. Suviše je to veliki rizik da bi se kockalo životima – kazao je obavešteni izvor.
Srpske bezbednosne organizacije zbog svega ovoga traže od FSS da pokuša da dogovori igranje meča na neutralnom terenu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP