Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BOŠKU NIČIĆU I NJEGOVOJ PORODICI PRETE SMRĆU

„Pobićemo ti sve što imaš!”

Autor: M. K. | 22.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

Doskorašnji gradonačelnik Zaječara Boško Ničić (URS) u ponedeljak je dobio preteće pismo koje potpisuju „Oslobodioci Srbije - osvetnici”.

Boško Ničić

Boško Ničić | Foto: Stanko Đalić

U ručno napisnom pismu, između ostalog, Ničić se naziva izdajnikom, a preti mu se da su mu „dani odbrojani” i da će on i njegova porodica biti likvidirani. Ničić i URS, stranka čiji je član, najoštrije osuđuju ove pretnje i pozivaju nadležne da reaguju.


- Pseto pede*sko, po čijoj direktivi rušiš Srbiju? Izdajničko go*no, dani su ti odbrojani. Bićeš likvidiran i ti i tvoja pede*ska i ku*vinska porodica... Ove reči izgovara junak, a ti si go*no izdajničko. Ko god bude uz tebe, biće likvidiran uskoro. Dosta nam je vas izdajnika... Završićeš u Timoku ili u nekoj jaruzi pored puta... Lopove, platićete i vi i demokrate jer ste uništili Srbiju i srpski narod... Zapamti šta radiš, nije šala, pobićemo ti sve što imaš...
Odluka je pala, tebe, tvoju porodicu, već pratimo. Bugarsko pseto, masakriraćemo vas... - navodi se između ostalog u pismu u kome se pogrdno oslovljavaju i Boris Tadić, Bojan Pajtić i Nenad Čanak.
Ničić kaže da je ceo slučaj prijavljen policiji i da je tim povodom u ponedeljak uveče dao izjavu.

- Očekujem da policija reaguje. Nije me strah od bolesnog čoveka koji je napisao to pismo, već od onih koji ih huškaju da tako nešto urade. U Zaječaru je katastrofalna situacija jer je stvorena atmosfera linča. Prostor u medijima ima samo jedna politička opcija, koja mene i moje stranačke kolege blati, a to blaćenje se odvija pod direktivom Saše Mirkovića. Ne mislim da je on poslao pismo ili da je to nekome naredio, ali je doprineo stvaranju mračne atmosfere. Ovo nije prvi put da mi se preti, ni tada me nisu zastrašili, pa neće ni sad - tvrdi za „Alo!” Ničić.

Stranka čiji je Ničić član juče je najoštrije osudila pretnje.
- Niko normalan ne može da napiše ovakvo pismo. To je posledica velike tenzije stvorene u Zaječaru. Strašno je kada se stvori atmosfera u kojoj se ovakve stvari događaju. Lokalni izbori jesu važni, ali se ne sme zbog njih stvarati atmosfera linča i straha - kaže za „Alo!” Marko Selaković, portparol URS-a.
Poslednji komentari
  • Anon Vreme: 22.05.2013 11:23h

    Bugarsko pseto?Svasta.

  • Микс Vreme: 22.05.2013 11:33h

    Српски јунак који прети да ће да убије читаву породицу и при томе пише латиницом.

  • Lol Vreme: 22.05.2013 11:41h

    PatriJote pa jos pisu latinicom.:)

  • miki Vreme: 23.05.2013 07:34h

    Ničić je neozbiljan čovek što se videlo kad je bio u velikom bratu. Grad pun problema a on se izležava sa dokonim pevaljkama. Sramota za Zaječar da ima ovakvog predsednika opštine.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP