Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RAT UŽIVO:

Počuča doteran u uniformi pozira pod ruskom zastavom! (FOTO)

Autor: Kurir | 26.12.2014 - 13:15:00h | Komentara: 7

Radomir Počuča (44), nekadašnji novinar i voditelj TV Pink i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP, koji je otišao u Ukrajinu da se bori na strani proruskih snaga posle dužeg vremena ostavio je novu fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk.

Radomir Počuča

Foto: Facebook / Radomir Počuča

Na njoj se vidi Počuča kako pozira ispred oklopnih vozila BTR 80 u Donbasu sa ruskom državnom zastavom, zastavom Svetog Đorđa i zastavom dinastije Romanov.
Počuča je sliku nazvao po zastavama, i objavljena je danas, ali nije zasada poznato kada je nastala.
Podsetimo Radomir Počuča (44), nekadašnji novinar i voditelj TV Pink i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP, otišao je početkom septembra ove godine u Ukrajinu da se bori na strani proruskih snaga!
- Jesam, otišao sam u Donbas da se borim protiv zla koje preti mojoj svetoj otadžbini Rusiji. Došao sam među braću, da podelimo teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti i zadovoljenju animalnih nagona - napisao je Počuča na svom Fejsbuk profilu i dodao da u Ukrajinu nije otišao da se bori za novac.
- Nisam došao kao plaćenik, ne za novac, nego iz svesnog uverenja da se mora postaviti brana zlu, inače će prevladati. Ko će ako neću ja. Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora - dodao je i najavio da će se vratiti u Srbiju:

- Bednicima koji kroje kojekakve priče po čaršiji ne želim ni da se obratim jer su crvi u prašini, nevažni, jadni i nesvesni svog mizernog postojanja. I da, vratiću se, ne brinite, spreman da se suočim s konsekvencama svog postupka, otvorene duše, sa osmehom na licu, krst svoje golgote odavno nosim, sa Bogom u srcu. Nastaviću da se borim za svoju Srbiju i odavde, gde se bori i gine, ali makar čovek može da se suprotstavi realnom i opipljivom zlu., napisao je pre par meseci Počuča.
Poslednji komentari
  • krajisnicikr Vreme: 26.12.2014 13:57h

    to radomire srbine,nek te bog cuva.

  • Pera Vreme: 26.12.2014 14:40h

    Bravo majstore,svaka ti cast i postenje,hvala ti.

  • vesna Vreme: 26.12.2014 15:38h

    flipnuo covek

  • Čingiz khan Vreme: 26.12.2014 15:59h

    E moj Pocuca, pravis problem sebi. (pet godina zatvora prema zakonu Srbije) Pravis problem Srbiji ( dok ne rijesi tvoj slucaj, posalje te u zatvor, ona ne moze u EU) Pravis problem Ukrajini( boris se protiv suverene drzave na njenoj teritoriji, smatraju te teroristom) Pravis problem Rusiji (zbog toga sankcije nikada nece biti skinute sa Rusije) Pa ti razmisli!!!!!!????????

  • rade Vreme: 26.12.2014 17:40h

    Kada ce ovaj maneken "ratnik" da isprlja uniformu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP