Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

U KRIZI

Počuča nema za kiriju!

Autor: Puls | 02.04.2014 - 18:57:00h | Komentara: 3

Radomir Počuča prilikom današnjem gostovanja na televiziji „Sky +“ poslao JE niz političkih poruka i to se direktno obraćao predstavnicima sadašnje i prošlih vlasti, a imao je i jednu privatnu poruku za izvesnog Slobodana, kome je ostao dužan za kiriju za mesec dana.

Radomir Počuča

Radomir Počuča

– Gospodine Slobodane, kada budem imao para, vratiću vam pare za kiriju! – rekao je Počuča i dodao da nije reč o malom dugu.

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 02.04.2014 21:33h

    nek sad pozove navijače u pomoć nek mu skupe za kiriju kad je radio za drzavu nije mu valjalo pa je pozivao na nasilje

  • Драгомир Vreme: 03.04.2014 07:38h

    Почуча,Пуача,Накарада ...А када сам сазнао како су им стари мењали српска презимена начисто сам се разочарао!Каже,седнемо и измишљамо од досаде ШТО ГРЂА презимена! ПС.Случајно сам код своје мале рођаке чуо како њена другарица се жали да носи ружно презиме.Објасио сам јој да када постане пунолетна може да промени презиме по жељи ако није под судском истрагом.Дете се орасположило а заиста је носила изузетно ружно презиме.Њен отац се наљути када му се скрене пажње на ружно презиме!

  • Pedjica Vreme: 03.04.2014 15:24h

    U zivotu nisam usao da ostavim komentar ali Dragomire, Dragi, Dragce koliko si ti promasio temu ja ne mogu da verujem, a osim toga ko si ti ili ja ili bilo ko da menjas necije prezime... Pocuca ima sve razloge da svoje prezime nosi sa ponosom, voleo bih da on licno procite ovaj kometar jer mislim da bi mu znacio u ovoj situaciji, licno smatram da ima petlju i da je jedan cestit i obrazovani covek, ne mislim da je revolucionar jer kod ovakvih izjava ti se zatvaraju vrata u svakom pogledu u svim mogucim sferama zivota, a gotovo nista ne promenis i jedini spas je izgnanstvo, a ako u to udjes potpuno svestan e onda si covek kome je dosta svega i koji mora ma koliko to kostalo reci "DOSTA JE, MUKA MI JE OD SVEGA!!!", a onda svesno sebe staviti na lomacu, ali nastaviti ziveti cistog srca i mirne duse, na zalost verovatno negde daleko odavde, jer ovde je rec preskupa!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP