Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOMAĆA RADINOST

Podmladila vaginu za 16 godina!

Autor: Daily mail | 05.10.2014 - 10:16:00h | Komentara: 0

Lisa Palmer masku za podmlađivanje pronašla je u istočnjačkoj medicini, a kaže kako njn mlađani ljubavnik tvrdi da joj vagina izgleda kao u 25-godišnjakinje.

Vagina

Nakon raspada braka Britanka Lisa Palmer (41) svim silama se trudila da zadrži mladalački izgled. Bilo joj je jednako bitno da dobro izgleda u licu, ali i u intimnom području. Umesto hirurškom podmlađivanju vagine pribegla je prirodnom i to po istočnjačkoj recepturi i na taj način je podmladila vaginu za 16 godina, piše Daily Mail.
Zbog toga sada ima vaginu kao 25-godišnjakinja - tako joj je barem rekao njen mlađani ljubavnik.
- Žene često zanemaruju svoje intimno područje, misleći kako je brazilska depilacija dovoljna. Tek nakon što sam počela izlaziti s mlađim muškarcima shvatila sam kako stvari ne izgledaju više kao nekad. Hirurški zahvat je previše skup, a domaći je jednako uspešan. Koži vraća sjaj i rešava problem vaginalne suvoće - napomenula je Lisa koja vodi portal za upoznavanje starijih gospođa tzv. puma i mlađanih ljubavnika "Cubs and Cougars".
Vaginalna suvoća je često problem u menopauzi, kada nivo polnog hormona estrogena prirodno pada pa se javlja suvoća koja može stvarati probleme kod polnih odnosa. Osim melema za podmlađivanje ona preporučuje i vežbe koje su posebno korisne nakon porođaja.


Maska za pomlađivanje vagine

Sastojci: kašičica kokosovog ulja (deluje antibakterijski i hrani kožu), kašičica kreme s vitaminom E (ublažava znakove starenja), kašičica meda (obiluje antioksidansima koji usporavaju starenje), belanac (zateže kožu i popravlja tonus)
Priprema: Sve sastojke dobro promešajte i stavite u mikrotalasnu rernu na 20 sekundi. Pazite treba biti topla, ali ne previše vruća kako ne bi nadražila kožu. Kožu genitalija pre toga treba napariti kako bi se pore otvorile, a mešavina bolje delovala. Masku treba ostaviti da deluje 15 minuta i potom isprati ružinom vodicom.
Masku treba nanositi sedam dana, a potom jednom na nedelju dana u kombinaciji sa vežbama za matericu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP