Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KAMERE SVE SNIMILE!

Pogledajte kako naprednjak prima mito! (VIDEO)

Autor: E.S. | 27.01.2015 - 11:58:00h | Komentara: 10

Visoki funkcioner Srpske napredne stranke, direktor Resavice Vladan Milošević uhapšen je u trenutku kada je primao mito. On je primio obeležene novčanice.

Vladan Milošević

Vladan Milošević | Foto: Blic

Na snimku Ministarstva unutrašnjih poslova jasno se vidi trenutak kada direktor Resavice Vladan Milošević uzima kovertu sa novcem.

Kako je saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uhapšeni su član Glavnog odbora SNS-a Vladan Milošević i još jedna osoba iz Beograda, zbog sumnje da su primali i davali mito.

Prema njegovim rečima, uhapšeni su prilikom primopredaje obeleženih novčanica, a naneli su štetu tom preduzeću od 1,6 miliona dinara.

Da podsetimo, Generalni direktor javnog preduzeća “Podzemna eksploatacija uglja u Resavici” i član GO SNS-a Vladan Milošević (39) uhapšen je juče u popodnevnim satima zbog primanja mita. Lisice na ruke su mu stavljene odmah nakon primopredaje obeleženog novca. Ceo slučaj je snimljen u jednom od 

Pre tačno godinu dana Vladan Milošević je dospeo u žižu javnosti kada se u kancelariji savetnika predsednika opštine u Despotovcu potukao sa Draganom Obradovićem. Naime sukob je izbio Posle sastanka u opštini Despotovac. Vladan Milošević pozvao je nekoliko članova SNS-a u kancelariju pomoćnika opštine. Oni su sedeli i pričali kada je došao Obradović sa sinom. Gača, poveden pričama da će navodno Milošević da ga smeni, ušao je i pitao ga: „Koga ćeš ti da smeniš i zašto, konačno da se objasnimo...“. Tada je i počela rasprava. Vikali su obojica, a onda je počela tuča. Tada je policija podnela prijave protiv dve osobe Osnovnom javnom tužilaštvu u toj opštini.

beogradskih restorana, saznaje “Alo”. Pored Miloševića lisice na ruke su stavljene i B.K. (60) vasniku autoprevozničke firme, kod njih su pronađene obeležen novčanic u iznosu od od 1. 440 000 dinara i za tu sumu se sumnjiče da sua naneli štetu tom preduzeću. Kako saznajemo, Milošević se sumnjiči da je sklopio ugovor sa jednom prevoznićkom firmom u iznosu od 18 milona dinara, a da je uslov za taj posao bio da se njemu isplati osam posto.

Naime prema rečima našeg sagovornika iz istrage, raspisan je tander za prevoz radnika iz Despotovca ka rudniku ali, Milošević je za sklapanje posla tražio proviziju.

- Milošević se sa vlasnikom tog autoprevoznog preduzeća dogovorio da je njegovo osam posto i ukoliko on pristane ugovor stupa na snagu odmah. U junu je potpisan ugovor i taj autoprevoznik je odmah počeo da prevozi radnike javnog preduzeća “Podzemna eksploatacija uglja u Resavici”. Milošević je naložio isplatu prevoza tom, a potom je od B.K. zahtevao isplatu njegovog dela , koji je i uzeo. Milošević se sumnjiči i da je u decembru prošle godine zahtevao po istm osnovu novac. Tada je sa računa preduzeća uplatio tri milona dinara auto prevozniku a zauzvrat je tražio i dobio 240 000 dinara, rekao je sagovornik iz istrage.

Kako Alo.rs saznaje, Vladan Milošević je danas saslušan kod tužioca i zadržan u pritvoru.

- Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal sutra će da odluči hoće li sudu da predloži određivanje ptritvora ili ne. Ukoliko bude predloženo određivanje pritvora o tome će odlučivati sudija za prethodni postupak - rekao je za "Alo!" izvor blizak istrazi.

Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 27.01.2015 12:25h

    Ovo je samo jedan napredni koji je uhapsen. A ima ih svuda samo sto nekima ukradu identitet.

  • Bora Vreme: 27.01.2015 13:10h

    Teba mu odizeti sve sto poseduje , i dati jadnim rudarima ,,,koji ni plati zbog tavih ne primaju ,,

  • dida dedic Vreme: 27.01.2015 13:50h

    STO NE SNIMITE KAD DIREKTORI SKOLA PRODAJU RADNA MESTA BUDUCIM NASTAVNICIMA,A STUDENTI GENERACIJA,SA PROSEKOM 9.5 OBIJAJU PRAGOVE SKOLA...

  • dragan Vreme: 27.01.2015 15:53h

    Nije me zvao na svadbu i morao sam da ga uhapsim.

  • bojann Vreme: 27.01.2015 16:25h

    Ne sumnjam da ce biti kaznjen! Vucic je opasno strog pogotovo prema svojima...A ovo je nedopustivo i bezobrazluk.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP