Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠUTIRANJE I DIVLJANJE

Pogledajte snimak napada Albanaca na Vučićevu kolonu! (VIDEO)

Autor: RAS | 15.01.2015 - 09:20:00h | Komentara: 0

Objavljen je snimak na kom se vidi kako grupa Albanaca šutira automobile u koloni u kojoj je tokom jučerašnje posete Kosovu bio i srpski premijer Aleksandar Vučić.

"Neki su mi upućivali pogrdne reči, šutirali automobil misleći valjda da je noga jača od kola, nadam se samo da ih noga nije zabolela", kazao je Vučić dodavši da je "ponosan na ponašanje srpskog naroda i na njegovu civilizovanost".
Predsednik Vlade Srbije poručio je onima koji su pokušali da ga isprovociraju da će im nabaviti knjige kako bi se naučili lepom ponašanju.
Dok je davao izjave u porti manastira Gracanica, novinari albanskih medija uputili su Vučiću provokativna pitanja poput onih kada će se Srbija izviniti za dešavanja na Kosovu i kada će priznati nezavisnost Kosova.
Na pitanje o priznavanju nezavisnosti Kosova, predsednik Vlade Srbije je odgovorio pitanjem albanskom novinaru "da li je to njegov veliki san", nakon čega je dodao da ne želi da odgovara na "neozbiljna" pitanja.

ALBANCI NAPADALI SRBE NA KOSOVU:

Išli da pozdrave Vučića, dobili kamen u glavu!

Grupa Albanaca kamenovala je autobus pun Srba, koji su pošli u Gračanicu da pozdrave srpskog premijera. Autobus su obezbedile vlasti četiri opštine sa severa Kosova, a u napadu, srećom, nije bilo povređenih

Autobus s građanima koji su išli u Grčanicu da pozdrave premijera Srbije Aleksandra Vučića, kamenovala je grupa Albanaca na putu Priština-Kosovska Mitrovica kod mesta Gazimestan, objavljeno je danas.

- U napadu je autobus oštećen, ali niko nije povređen – potvrdio je za Televiziju Most predsednik Privremenog organa Zvečana Dragan Nedeljković.

Vlasti četiri opštine sa severa Kosova obezbedile su autobuse za sve građane koji su juče išli za Gračanicu da bi prisustvovali poseti Aleksandra Vučića.

Premijer Srbije i ministri su juče posetili Pasjane, Štrpce i Gračanicu i razgovarali s predstavnicima Srba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP