Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! OTKRIVA

Pokušan atentat na
direktore „Kolubare“!

Autor: G. Đorđević | 27.06.2013 - 14:00:00h | Komentara: 48

U Rudarskom basenu “Kolubara” prošle nedelje propao je pokušaj atentata na dvojicu direktora ovog preduzeća, saznaje “Alo!”. Naime, tek kada je njihov automobil sleteo s puta, policija je prilikom uviđaja otkrila da šrafovi na točkovima službenog “audija A6” nisu bili dovoljno pritegnuti!

Milorad Grčić

Zabrinut: Milorad Grčić | Foto: Emil Čonkić

Tek kada je na službenom “audiju A6” koji koriste generalni direktor i njegovi pomoćnici otpao točak tokom vožnje, otkriveno da su i na ostala tri odvrnuti šrafovi

“Kolubarin” službeni automobil sleteo je u prošli ponedeljak s puta u toku vožnje na Ibarskoj magistrali kod jezera Očaga na skretanju za Lazarevac kada mu je otpao zadnji točak. U trenutku nesreće u njemu se nalazio službeni vozač, a inače ovo vozilo koriste pomoćnici direktora za pravne i finansijske poslove, a povremeno i generalni direktor “Kolubare” Milorad Grčić. Zbog ovog nezapamćenog incidednta, prvi čovek “Kolubare” Milorad Grčić od direktora srpske policije zahteva hitnu istragu. On je u pismu upućenom direktoru policije Miloradu Veljoviću zatražio da policija utvrdi okolnosti pod kojima je službeni automobil ostao bez jednog točka, ali i zaštitu za sebe, svoje saradnike i radnike “Kolubare”.

Milorad Grčić

*Kliknite za uvećanje

Milorad Grčić, direktor
„Kolubare”, uputio pismo
Miloradu Veljoviću u kojem traži zaštitu za sebe i svoje
ljude

- Servis na vozilu na kome je otpao točak obavljen je pre mesec dana i tada su radnici održavanja poslednji put imali dodira sa ovim automobilom, pa zbog toga sumnjamo da je neko namerno odvrnuo šrafove na točkovima, posebo zbog činjenice da nam se već mesecima unazad anonimno preti - izjavio je za “Alo!” Milorad Grčić. On je rekao da je po njegovom dolasku na čelo “Kolubare” u ovom preduzeću uvedena stroga kontrola, pa su krađe i zloupotrebe svedene na minimum, ali da se zbog toga sada on i njegovi saradnici nalaze u opasnosti.


- Mnogima smo se zamerili, pa bi sada voleli da nas nema. Ipak, još uvek ne mogu da verujem da je neko nameravao da pobije moje najbliže saradnike i zbog toga jedva čekam da policija utvrdi sve okolnosti pod kojima se dogodio ovaj incident - kaže Grčić.

 

Milorad Grčić

Policija bez komentara!
U policiji još uvek ne žele da komentarišu događaj od ponedeljka kada je “Kolubarin” “audi” ostao bez zadnjeg točka, a otkriveno da su na ostala tri šrafovi odvrnuti.
- Nema sumnje da je “audi” sleteo jer su brezoni bili odvrnuti, ali je još uvek teško reći da li ih je neko namerno “popustio”. Ipak, prava je sreća da niko nije nastradao - kaže naš izvor iz policije.

Poslednji komentari
  • Cherie Vreme: 27.06.2013 17:27h

    S' obzirom na situaciju koja je u ''Kolubari'' zatečena pre nepunih godinu dana, kada je gospodin Grčić stupio na dužnost, a znajući u kakvoj državi živimo, mene zaista ne čudi to što policija nije još u samom startu, kada je otkrio za sve one malverzacije o kojima se naširoko pisalo poslednjih nekoliko meseci, reagovala. Prosto mi je nemoguće da nisu mogli da predvide ovakav ishod. Oni kao da čekaju da se nešto dogodi ne bi li preduzeli svoju dužnost da rade ono za šta su plaćeni.

  • Kutuzov Vreme: 27.06.2013 17:33h

    Mora milicija do sitnih detalja da ispita stvari do kraja !

  • Алекса Vreme: 27.06.2013 17:33h

    Очигледно је да су они који су последњу деценију бесомучно пљачкали "Колубару" решили да предузму и крајње радикалне мере у намери да заштите своје, пљачком стечено, богатство. Најпре су мислили да ће подло дискредитовање кроз медије наклоњене бившој власти дати резултата, те да ће се Грчић уплашити и побећи главом без обзира. Када су увидели да од тог плана нема ништа покушали су и са физочком ликвидацијом. Хвала Богу па нико није повређен, али ако мисле да ће ово спречити Грчића и ново руководство басена да ствари доведу у ред грдно се варају.

  • somi Vreme: 27.06.2013 17:43h

    Strašno, ovo policija treba da istraži, pa zar je dotle došlo da treba da ubiju čoveka. Očigledno je da sa promenom vlasti došla nova koja ne trpi lopovluk i pljačku. To nekima toliko smeta da pokušavaju i ovakve stvari.

  • Mona Lisa Smile Vreme: 27.06.2013 17:46h

    Pa, dokle više? Napokon je na čelo ovog javnog preduzeća došao čovek koji se od samog starta uhvatio u koštac sa svim problemima koje je tamo zatekao, i zar je moguće da neko ima toliko kratku pamet i raspolaže vrlo oskudnim intelektom da je mislio da će na ovakav način zaustaviti sve ono što je Grčić započeo i razokrio? Ne bih da prejudiciram, ali zna se vrlo dobro ko su ljudi (ako ih uopste tako mogu nazvati) koji su odgovorni za sve ono što je dosad otkriveno u ovom JP, zar im ne dopire do svesti da će upravo oni biti prvi na listi osumnjičenih? Jedini su, verujem. kojima se Grčić zamerio, a samo je radio svoj posao. Sreća u nesreći pa je sve ostalo na pokušaju ubistva.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP