Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SA SATARAMA I NOŽEVIMA DOŠLI PO MLADU!

„Polazi ili koljem i tebe i sebe“

Autor: Vesna Torović | 29.05.2014 - 07:46:00h | Komentara: 3

Aleksandar V. (24) iz Donje Rasovače kod Merošine uhapšen je jer je po svaku cenu hteo se oženi maloletnom A. C. (15), pa je oteo iz kuće njenih roditelja u selu Bučić.

Aleksandar V. (24) uhapšen zbog otmice  petnaestogodišnje A. C.

Aleksandar V. (24) uhapšen zbog otmice petnaestogodišnje A. C.

 selo Bu

„Moja unuka se od straha onesvestila, a Aca je viknuo
pomagačima: ‘Vucite je!‘. Uzeli su je, strpali u kola i
pobegli. Bilo je strašno“, prepričava dramu deda Slobodan

Protiv zaljubljenog Aleksandra i njegovih drugova, pomagača u otmici M. R. (25), M. M. (19), S. M. (20) i N. N. (20), niška policija je podnela krivičnu prijavu zbog otmice, a protiv njegovog oca Lj. V. (48) i rođaka P. Ž. (61) i P. D. (28) za pomaganje nakon što je izvršio krivično delo.

Ova ljubavna drama se dogodila preksinoć u 22.30, kad su Aleksandar i njegovi drugovi došli u kuću Cakića. Aleksandar im je odmah zapretio da će zaklati i nju i sebe ukoliko A. C. ne pođe sa njim.

- Kad sam video Acu na stepenicama, povikao sam: „Šta radiš tu, dajte mi nož!“ Snaja nije dala da uzmem nož, nego je rekla da će da zove policiju. Aca tad razbi vrata i sa još četvoricom maskiranih momaka upade u kuću. Jedan je imao sataru u rukama, a ostali noževe. Aca je kazao mojoj starijoj unuci: „Polazi ili koljem i tebe i sebe, ja sam se na to u crkvi zavetovao“ - prepričava dramu deda Slobodan, i dodaje da je u kući tada bila i njena desetogodišnja sestra.

Mlada i Mladoženja

Devojčicin deda Slobodan

Deda kaže da je A. S. tada pala u nesvest.

- Snaja je prskala vodom dete koje je palo, mlađa unuka je vrištala. Ma, to je bio užas kakav se ne može opisati. Onda je Aca, kad je video da je moja unuka u nesvesti, rekao svojim pomagačima: „Vucite je“. Ta četvorica su je uzeli, strpali u kola i pobegli. Bilo je strašno - kaže Slobodan.

Pretio i u policiji: Biće moja!
- Biće moja po svaku cenu. Ona će biti moja, sačekaću da odraste ako je to problem, ali ću se njome oženiti - rekao je nesuđeni mladoženja na saslušanju u policiji.

On kaže da su odmah nakon otmice obavestili policiju, koja je već sutradan pronašla maloletnicu i Aleksandra u Nišu.

- Aleksandar je sa devojčicom i svojim drugom M. R. krenuo ka Nišu, ali je usput svratio kod svog ujaka D. P. u selo Batušinac i zatražio da ga on odveze u Niš kod njegovog dede P. Ž., gde ih je policija i pronašla. Zato su protiv njih podnete krivične prijave za pomaganje, kao i protiv Aleksandrovog oca, jer je za otmicu koristio njegovo vozilo - kaže izvor iz niške policije.

Inače, Goran, otac otete devojke, priča da je 17. maja ona pobegla od kuće kod Aleksandra, sa kojim je poslednje dve godine u vezi.

- Majka je pozvala policiju, koja je našu ćerku odvela sa veselja koje su organizovali njegovi roditelji. Zgrožen sam ovakvim postupkom ovog mladića. I mi smo bili mladi i voleli se, ali ovako nešto nismo radili - veli otac.

Otmičarima preti 15 godina zatvora, jer su oteli maloletnicu.
Poslednji komentari
  • zaka Vreme: 29.05.2014 12:10h

    Devojka ima 15 god i 2 godine je u vezi sa momkom. Bežala od kuće kod njega. Sad je on ko fol oteo. Ko je ovde lud?

  • boza Vreme: 29.05.2014 12:28h

    Koji primitivizam po 20 godina robije obavezno dobre cimere da dobiju u tvorza . Nadrljali su na prvom kupanju ice ko patkice posle.

  • goca Vreme: 29.05.2014 18:41h

    pa i klinka je kriva,bezala od kuce u tim godinama,sramota bre,kakva ljubav...a posle bi se tukli razveli i eto opet policije....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP