Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIZARAN RAT ODELIMA U SKUPŠTINI

Polemika o tome ko nosi čudne, a ko skupocene sakoe!

Autor: A.O. | 05.11.2014 - 15:03:00h | Komentara: 0

Polemika između Zorana Babića (SNS) i Zorana Živkovića (NS) o tome ko nosi čudna, a ko skupa odela obeležila je današnje zasedanje Skupštine Srbije

Kažnjen: Zoran Živković

Zoran Živković | Foto: FoNet

U raspravi u Skupštini Srbije o amandmanima na izmene zakona o javnom beležništvu, danas se povela polemika između Zorana Babića (SNS) i Zorana Živkovića (NS) o tome ko nosi čudna, a ko skupa odela.

Živković je, kritikujući izmene Zakona o javnom beležništvu rečima da ni amandmani ne mogu da ga poprave, rekao da je sve loše započeto, da se razvija još gore nego što je započeto i da izaziva velike probleme, ne advokatima, nego notarima, vladi, poslanicima iz Donjecka, poslanicima u neobičnim odelima... nego građanima Srbije.

On je rekao da građani tu "bahanaliju" koja se sprovodi više od šest meseci moraju da trpe bar do sledećih izbora, piše telegraf.

Zoran Babić

Zoran Babić | Foto: Boško Karanović

Reagovao je šef poslaničke grupe naprednjaka rekavši da "što se tiče gomile nekih stvari koje su malopre izrečene, pa čak i to da su neke kolege u čudnim odelima, evo ja je prihvatam na sebe, u ime poslaničke grupe koju vodim, da sam ja taj u čudnom odelu".

Babić je, međutim, rekao da je spreman da iznese sva svoja odela koja su domaće proizvodnje, da ih stavi na uvid, kao i njihovu cenu.

- Siguran sam da su sva zbirno jeftinija od samo jednog odela gospodina Živkovića 'Bosova' ili ko zna koja, a primamo istu poslaničku platu - rekao je Babić.

On je zatim podsetio na "jednu džentlmensku i politički korektnu ponudu" koju je Živković dobio od premijera Aleksandra Vučića i dodao da "Živković zbog nepostojanja poslaničke čestitosti nije ni prihvatio jer bi sada bio na pisarnici skupštine da podnese ostavku".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP